agencija oasis tours
zdi se mi, da sem bila točno s to agencijo leta 2005 v tuniziji in se ni niti najmanj obneslo. za povrh so imeli takrat enega hudo vase zagledanega vodiča, ki je stresal samovšečne bedarije namesto konkretnih informacij in je celotno turo še poslabšal.
vrhunec pa je bil, ko so mi na poti z busom pljunili čisto nov mobitel (najverjetneje je bil šofer, domačin) in se organizator ni niti najmanj potrudil, da bi problem rešil.
upam, da so zdaj že kaj boljši.
No, jaz pa sem sigurna, da sem potovala z njimi in sicer pred dvema letoma (ena slovenska agencija je bila njihov subagent) in dopust je bil – milo rečeno – katastrofa.
Vodič popolnoma nesposoben (istočasno z vodenjem se je ukvarjal še z nekimi drugimi posli in mu je tako zmanjkalo časa za turiste), organizacija čisto zanič.
Smo imeli kar nekaj težav na dopustu zaradi tega (naš hotel je bil overbooked, potem so nas pa selili iz enega v drug hotel – noben seveda ni bil 4* – kot je bil plačan aranžma).
Govorim na splošno in ne leti na Oasisove predstavnike, ker z njimi nimam izkušenj. Slišala pa sem od prijateljev, ki so potovali z njimi, da je agencija dobra in ima dobre cene.
Predstavniki so dostikrat študentje, ki si, preden pridejo na destinacijo, mislijo, da bodo celo poletje na počitnicah in bodo zraven še nekaj malega zaslužili. Ko pridejo na destinacijo, pa ugotovijo, da to ni hec in da je treba za zaslužek zelo delati. Ker so predstavniki večinoma neprofesionalci, nimajo občutka odgovornosti za delo, ki ga opravljajo. In tako pride do pomanjkljivega servisa, ki potem vodi v katastrofo in totalno nezadovoljstvo gostov.
Povprašajte na agenciji kdo bo vaš predstavnik na destinaciji, kajti verjemite da se bo profesionalec (ta, ki živi od tega dela, ima odprto svoje podjetje npr sp), potrudil rešiti problem, če bo le mogel. Konec koncev nikomur, ki se ukvarja s tem delom profesionalno, ni v interesu, da so gostje nezadovoljni in da se o njem širi slab glas.
Delo turističnega vodnika oz predstavnika vsekakor ni brezskrbno pohajkovanje po svetu , ampak zajema veliko mero odgovornosti, poleg tega pa še mnogo spretnosti pri ukvarjanju z domačini s katerimi je treba sodelovati, da organizacija teče gladko. Mnogo zadev, ki jih mora turistični vodnik oz predstavnik narediti za dobro delovanje, gostje seveda ne vidimo.
Žal v slovenskem turizmu zadnja leta rajši najemajo tiste, ki so nekaj evrov cenejši in delajo na črno. Tako prihranijo nekaj denarja, velikokrat pa zgubijo goste, ki gredo raje drugam, saj jih vodnik ni primerno ‘poservisiral’ (informacije o deželi, lep govor in podajanje informacij, logistika, hitro in mirno reagiranje na spremembo na poti, prijaznost, ustrežljivost, skrb, prijetnost, vljudnost in nenazadnje profesionalno vedenje).
Imaste pa možnost povprašati na agenciji, ali bo vaš vodnik profesionalec ali samo nekdo, ki ‘počitnikuje’ skupaj z vami?!
Že 4 leta počitnice preživljam na Djerbi in od tega 3 leta z predstavniki Oasis Toursa. Moram povedati, da sem 100% zadovoljna z njimi. V vsakem trenutku so mi priskočili na pomoč, svetovali,rešili problem….
Mislim,da se ljudje le ne zavedajo da niso edini ki počitnikujejo in da ima en vodič “na grbi” cel aviona (ali celo dva) dopustnikov. To pa ni malo ljudi. Zato pač vodič ne more biti vsako sekundo vsakomur “ob nogi” kot kakšen kuža. Mislim da je tudi naša vodička študentka, a je popolnoma profesionalna – bolj ne bi mogla biti. Tudi vodenje po izletih je bilo v redu in zanimivo, če pa koga moti to, da izve še kakšno “zgodbico” medtem ko se vozi po puščavi, naj si pa prosim zatisne uho. Torej vse naj, naj o Oasis Toursovih vodičih, posebno o Eli in Alenki, ki sta za nas skrbeli v teh treh letih.
Leda
Jaz pa moja žena sva bila prvič v tej agenciji in iskreno povedano so nas razocarali, kot prvo vplačali smo za hotel z 4 * v Djerbi in so nam na letališču v Djerbi povedali da je ta hotel poln in da bova v drugem hotelu z nižjim rangom ( kar pomeni 3* hotel ) in so nam dali pogodbo da potpiseva za vracilo denarja ( 100 eu. po osebi ), nama ni bilo pošteno da so nas brez našega dovoljenja oziroma vrprašanja poslali v neki hotel po njihovem. Tako da nikoli vec se nebova vrnila v to agencijo.
Z mozem sva bila v septembru 2014 v Elmuradi Hotelu Place (naj bi imel 5*) v Port El Kantaui. Ziva katastrofa! Sobe smrdljive, kuscarji, polomljeno pohistvo…… Agencija je na naso reklamacijo odgovorila negativno, kajti smo sami prvo noc resevali zadevo ob 3 zjutraj in predstavnika obvestili o dogodkih na informativnem sestanku! To je sedaj razlog , da je agencija OASIS TOURS zavrnila naso reklamacijo, kajti sprejeli smo da smo prvo noc prespali v tisti smrdljivi sobi, ter sele naslednje jutro dobili novo sobo…
Predstavnica agencije je seveda na informativnem sestanku obljubljala vse mogoce in kako je ze obvestila vse….
V glavnem, s to agencijo OASIS TOUR NIKOLI VEC NA POCITNICE!!!!!
Pozdravljeni,
septembra 2014 sem prvič potovala na Djerbo preko Oasistours agencije in moram reč, vse pohvale. Zaposleni so prijazni in dobro svetujejo. Predstavnica Alenka super, na sestanku je vse lepo razložila in prav tako odlično vodila izlete. Hotel, ki sva ga razervirala je el moradi menzel je imel super ceno. Če želite luksuz ta hotel to defenitivno ni, potem predlagam, da to na agenciji poveste ampak bo tudi cena višja, logično 🙂 Soba je bila vredu primerna za 4* v državi kjer sva dopustovala, sicer pa v njej nisva bila veliko časa, saj sva poležavala na plaži in veliko raziskovala okrog po otoku. Hrane je dovolj, za tiste ki radi cele dneve jedo in za tiste, ki gredo jest kadar so lačni vedno se nekaj najde. Domačini so prijazni, res vidijo biznis v vsakem turistu ampak, dan danes vsak gleda samo na biznis 😉 ne moreš jim zamerit. Otok je zanimiv, kolikor je pač peščen otok lahko. Zato pa defenitivno predlagam izlete če iščete več dogajanja. Res sva bila zadovoljna in še bova šla. Naslednjič safari program 🙂
Lp
Pozdravljeni, na tole temo pa moram odgovorit.
Mi smo z Oasisom v Tunizijo potovali dvakrat. Prvic se je razocaranje pricelo za na Brniku, kjer smo zaradi zamude letala preziveli noc (mi na Brniku, v Tunisu pa polno letalo povratnih potnikov se na slabsem kot mi). Naše letalo je potem poletelo ob 7.00 zjutraj tako da smo prisli na zajtrk na destinacijo. Hotel je bil kar ok, o vodičih pa bi se dalo debatirati – niso bili ravno v najmlajsih letih ampak da me pa moj vodič ne prepozna za mizo, ko smo po petih dneh sedeli na skupnih sestankih je izpod kritike. Ce se ne bi turisti sami med seboj povezali ter si poiskali izletov in zabave bi bilo kar hudo.
Naslednje leto pa podobna zgodba. Sicer sta bili vodicki malo bolj profesionalni, je pa naša družina zbolela in ko smo ugotovili, da na predstavnike ne moremo ravno računat, smo si vso zdravljenje ter obiske na kliniki v Soussu urejali sami s pomocjo hotelskega zdravnika, osebju hotela vse dobro, iz agencije pa so preverili samo zadnji dan pred povratkom, ce je vse ok. Drugic gremo v lastni režiji, ker smo bili tako ali tako prepusceni sami sebi.
Samo malo za info iz naših izkusenj.
No, sicer stara tema, ampak še vedno lahko nekaj dodam. Jaz z agencijo Oasistours potujem že 7 let in imam večinoma pozitivne izkušnje.
A) ZAPOSLENI: so res profesionalci na področju Tunizije. Odgovoriti znajo na vsako vprašanje, vezano na destinacijo. Vidi se, da so jo že vsi obiskali in poznajo predele. Predvsem pa – prijazni, ustrežljivi, podučeni.
B) PREDSTAVNIKI: predstavnica Neja, ki je na celini, je izjemno profesionalna v svojem delu! V Tuniziji živi že 10+ let in jo ima v malem prstu. Moram pa priznati – lani sem bila na Djerbi in s tamkajšnjo predstavnico nisem bila najbolj zadovoljna.
c) HOTELI: gre za El Mouradi hotele. Če ste aranžma kupili v agenciji OASIS TURS vas postavijo pred realno stanje! Povedo, da so hoteli po evropskih standardih nižje kategorizacije kot jo dejansko imajo. Izpostavijo vse dobre in TUDI VSE SLABE strani aranžmaja. Mene so recimo v Hammametu opozorili, da je med hotelom in plažo dvopasovnica; da zna biti v Menzelu grozna gneča v restavraciji, ker je veliko število gostov, da na plažo nanaša travo in je včasih osebje ne uspe počistiti takoj za sabo; da je nasproti Skanesa naftna ploščad… Takšne zadeve! Na podlagi njihovih izušenj in priporočil se potem veliko lažje odločiš za aranžma, ki ga želiš.
Torej – pomembno je tudi kje aranžma vplačate! Če ga boste kupili pa pooblaščenih subagencijah, ki destinacije ne poznajo in ne znajo priporočati – potem se ne pritožujte. Moje priporočilo vam je, da VEDNO, VEDNO POVPRAŠATE ZA NASVET GLAVNEGA ORGANIZATORJA.
Pa lep pozdrav!
Tea
Da bo pa še kaj s svežim datumom. Z agencijo Oasistours smo se odpravili v 5 zvezdični hotel Ibero star Royal El Mansour v Mahdii, Tunizija. Po prihodu so nas na letališču strpali v avlo kjer smo v kačasti vrst stali dobri dve uri na pregled pasoša. V avli smo bili potnimi iz štirih letal – cca 600 ljudi. Obratovalo je le enoko kontrolno okence izmed sedmih. Nekaj ljudi je omedlelo, saj avla ni bila prezračevana, niti hlajena. Iz letališča nas je avtobus do hotela peljal skoraj 2 uri, ceprav je gugl napisal da najdaljsa mozna pot traja 1uro in 4min. Ne ni bila gneca saj smo bili na cesti pozno zvečer. Ker smo družina s tremi otroci so otrokom dodelili sobo v 5 nadstropju, nama z ženo pa sobo v medetaži 1 nadstropja, s katero bi morda bili prisilno zadovoljni le sezonsko zaposleni delavci hotela. Soba z neizmerno smrdečo kopalnico si še zdaleč ne zasluži oglaševanih 5 zvezdic. Sicer so nam ob prihodu obljubili da naju bodo z ženo naslednji dan namestili bližje otrokom in čeprav imamo na vavčerju zapisano da bodo sobi z otroci ena ob drugi se to še kljub večkratnim pozivom predstavnikom Oasistoursa ni zgodilo. Tudi napovedanega sestanka s predstavnikom agencije, ki naj bi bil naslednji dan prihoda ni bilo. Predstavnika ni bilo na spregled in ko smo kontaktirali osebo navedeno na listih poslanih ob odhodu je smo namesto prijaznih besed doživeli le hladen tuš. To pišem drugi dan mojega dopusta ko še vedno sedim v avli pri recepciji in čakam da nama vsaj z ženo dodelijo sobo brez vonja po fekalijah. Oasisturs in receptorji se izgovarjajo eden na drugega, jaz pa pred recepcijo vztrajamna kavču in cakam enkrat na šefa, drugič na desk menedžerja, ki pa imate vedno neke pomembne sestanke in ju ni na spregled…. nisem med najmlajšimi in na potovanjih sem doživel že veliko neprijetnih stvari a me nobena izmed dnjih ni tako razočarala ko ta…
Ena najslabših izkušenj odkar hodimo na dopuste. Pravkar se vrnili iz celinske Tunizije, kjer so nas vse slovenske družine pustili na cedilu saj v hotelu ni bilo sob za nas. Dali so nam umazane smrdljive sobe tik nad smetiščem. Hotel ni bil vreden 3 zvezdic, kaj šele za 4 kar oglašujejo… Nikoli več.
Forum je zaprt za komentiranje.