Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice NA LEPŠE ZA 1.MAJ

NA LEPŠE ZA 1.MAJ

Mene pa zanima, glede na komentarje spodaj, a gre res kdo na morje samo za to, da vidijo drugi, da gre na morje? Da niso luzerji, pa tko naprej,…

Mi gremo vsak 1. maj nekam, pa sploh nobenemu ne povemo, da kam gremo. Gremo pač malo naokoli, ker imamo čas, da se malo sprostimo, saj drugače sva z možem cele dneve v službah.

Torej, jutri je napovedano že lepše vreme in mi že pokamo. Mal se bomo kopali, mal šetali, pa mal papcali, pa bo minilo. Komaj čakamo!!!

Lažnivka, a sploh čitaš za sabo? 🙂
Hvalisaš se da nekam greš, pa da nobenemu?? Pa saj si se pohvalila!

Ja, logično, cele dneve sta v službi, ko sta pa fraj pa morata it. Torej doma nimata in ga ne potrebujeta, posledično tudi življenja ne, ker tako ne vesta kaj je to.

Ne skrbi, imamo lep in topel dom. Tudi življenje znava uživat in upam, da ga bo tudi najina hčerka.
Nimamo super avta in super cunj, radi pa gremo naokoli. Za to nam ni škoda denarja.

Jaz za vsak izlet, potovanje, počitnice… povem vsem sorodnikom, sosedom, da grem in se prav fajn počutim, ko so mi vsi fovš;))

Mi tudi za 1. maj nekam gremo za ena ali več dni. Kakor nam je. letos rezerviram morje, pa se nikomur ni dalo in sem 20. aprila odpovedala. Se zmenim s kolegi za udarniško delovno akcijo s piknikom in veter in dež (take vrste akcija, da veter in dež odpadeta). Tumba hči predvčerajšnjim o Solčavi danes in glej cesta zaprta. Upam, da prilezem vsaj na Boč in Osankarico vsaj en dan.
No je pa fajn včeraj smo imeli pravi pohod s psom in ribičijo, dokler nas ni zalilo. Potem maraton filmov po različnih izborih, danes pa od vse lenobe čistim že cel dan.

Danes sem še v službi. Ne grem nikamor, ampak bom lepo uredila stanovanje in ga prebelila. Ko pride otrok s počitnic pa se bova zopet cele dneve v prostem času potepala in bo stanovanje namenjeno zgolj hranjenju-umivanju-spanju 😉

Že, samo da ne ločiš med stanovanjem in domom. In človek re ne more verjet kaj tule bere, da ne vzdržijo par dni doma, ko je dosti v naprej napovedano grdo vreme, pa tako se ve, da je le redko kdaj za prvi maj tisto prijetno toplo vreme, da bi bilo primerno za na morje, kjer pametni domačini ostanejo v bajtah, le vi pridete gomazit kot ovce ali pa za kake druge izlete prav tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close