santorini
Pozdravljeni.
Mene pa zanima..sej vem..je bilo že pisano:-)
Letos se odpravljam zelo hitro na dopust..prva dva tedna v juniju..in s partnerjem sva prišla do skupne odločitve..letos Santorini.
Ima morda kdo kakšno priporočilo za hotel..(srednji cenovni razred).
Če sem iskrena se mi od iskanja po netu meša..ker je moj dragi..da mi olajša zadevo..rekel..kar ti izberi..no in ne vem če mi je ravno olajšal izbiro:-)))
Hvala za vso pomoč:-)
Sem bila dvakrat na Santoriniju, prvič hotel 2*, je bilo ugodno in čisto ok hotel, čist, z lepim bazenom, no zajtrk je bil bolj ubog. Malo stran od mesta, pa čisto blizu plaže, hotel Alexandra. Drugič sem si hotela privoščit malo več udobja in sem rezervirala hotel Avra 3*, blizu mesta in plaže, precej dražji je bil, pa dosti slabši od prejšnjega – zanič oprema v sobah, slabo čiščenje, premalo prostora v jedilnici, tako da sploh nismo hodili na zajtrk, ker je bil itak zanič.
Vsekakor priporočam mesto Kamari, če vama budžet dopušča, 4*, pa če bi rada malo življenja okoli sebe, čim bližje plaži oziroma promenadi, ki teče ob plaži. Če želita bolj mir, so pa hoteli tudi bolj stran od dogajanja. Ali pa v Perisi, čez hrib od Kamarija. Pa priporočam pred rezervacijo malo prečekirat ocene hotelskih gostov recimo na booking.com ali na tripadvisorju. Santorini je med dražjimi grškimi otoki, ampak luškan in zanimiv. Jaz bi šla komot še enkrat, če ne bi bilo še toliko drugega za videt po svetu 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.