Javna tribuna: Bi potovali in služili denar na poti?
Pozdravljeni popotniki,
z veseljem vam sporočam, da bomo 20.2. ob 11.uri imeli na forumu Starševski Čvek javno tribuno v živo, kjer se bomo pogovarjali vse in še več o mojih potovanjih in delu v tujini.
V kolikor takrat nimate časa, pa mi lahko že od danes naprej postavite vprašanje, nanj pa bom odgovorila v javni trubuni.
>> VEČ TU: http://potovanja.over.net/jt-bi-potovali-sluzili-denar-na-poti/
Komaj čakam, se beremo,
Mayita
Mayita, hvala za najavo javne tribune in pobudo, da uporabniki foruma lahko že danes postavijo vprašanje. Prepričana sem, da se bova zabavali, ko se bova pogovarjali o tvojih izkušnjah in verjamem, da bodo tvoji nasveti marsikoga navdušili …
Zanima me, kakšen občutek te je prevzel, ko si se odločila, da greš – v svet. Kako so starši sprejeli, da odhajaš in kaj te je sploh vzpodbudilo k temu, da si sprejela to odločitev? 🙂
Se bereva,
Anja
Ja Anja še en dan in si pišemo, se beremo na javni tribuni!
Prvi občutki, ki sem jih občutila, ko sem se odpravila v svet so bili želja po nečem novem, nove izkušnje in nova spoznanstva. Pa tudi nekaj strahu in treme je bilo prisotne. Straši so sprva vse vzeli precej negativno, a so me nato vedno bolj podpirali predvsem, ko sem imela slabe dni. Nikoli pa ni lahko, ko gre tvoja hčerka sama v svet, a vedno so tudi vedeli, da mi lahko popolnoma zaupajo.
Lep večer,
Mayita
Forum je zaprt za komentiranje.