Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice IGA IZLETI- od kje jim naslov?

IGA IZLETI- od kje jim naslov?

Zanima me, kje ti marketinški oderuhi dobijo naslov, da ti potem pošiljajo domov kao brezplačne izlete, kjer vsi vemo, da potem predstavljajo neke svoje izdelke za mastne dnarje in ti vsiljujejo, da jih kupiš???

Mi se nismo doma na nič prijavili, nič nikoli kupovali, pa kar dobivamo te njihove reklame naslovljene na nas.

1. Telefonski imenik
2. Ko izpolnjuješ razne nagradne igre, kdaj prebereš pogoje v drobnem tisku? Pogosto se (ne)hote strinjaš, da te neka firma do onemoglosti nadleguje s spamom, da morda tvoje podatke celo lahko proda drugim spamerjem itd.

V telefonskem imeniku nas že leta ni več, nagradnih iger pa ne igramo, tako da res nimam pojma, od kod jim naslov.

Je pa kot sedaj berem, težko tem dopovedat, da naj nehajo pošiljat te bedaste reklame.

V telefonskem imeniku nas že leta ni več, nagradnih iger pa ne igramo, tako da res nimam pojma, od kod jim naslov.

Je pa kot sedaj berem, težko tem dopovedat, da naj nehajo pošiljat te bedaste reklame.[/quote] Ne pomaga ti, da te že več let ni v telefonskem imeniku, ker imajo stare sezname naročnikov in iz teh črpajo. Imam isti problem. Sem jim že povedala, da ne hodim na take bedaste izlete, pa mi še kar pošiljajo, jaz pa mečem v smeti.

SIcer je res, da jih lahko predaš tržni (mislim da je ta pristojna) inšpekciji, če ne nehajo kljub tvoji zahtevi – a boljše je ta papir uporabiti za podkurit in se ne sekirat.
Saj je njihov strošek – tebe pa nič ne stane.

Meni je pa všeč. Katja je tako luštna

Je pa kot sedaj berem, težko tem dopovedat, da naj nehajo pošiljat te bedaste reklame.[/quote]

Kot ne morem jaz dopovedati tem slikarjem z usti, ki mi 2x na leto pošljejo svoje voščilnice.
Sem jih poslala že nazaj pa ne nehajo. Jih ne rabim in jih tudi ne bom plačevala.

Naslove najdejo v telefonskem imeniku, tudi v starih imenikih.

Tudi jaz sem bil sit tega spama, zahteval, naj me izbrišejo iz svoje baze, pa nič, še vedno spam na spam. Potem sem uporabil drugačen pristop, prijavil sem 4 osebe za izlet, seveda se te 4 izmišljene osebe nikoli niso pojavile zjutraj na mestu odhoda. Prijava je bila narejena iz neke predplačniške telefonske številke, ki jo uporabljam za take in drugačne plzdarije. Zelo smešno je bilo, ko so klicali, zakaj zamujamo, sem jim povedal, da to je pa kazen, ko niso nehali pošiljati reklam in vabil. Seveda so na limanice padli še 2x, potem je bil mir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close