Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hoteli, ki imajo možnost namestitve družine s tremi otroki

hoteli, ki imajo možnost namestitve družine s tremi otroki

Jezna sem , ker gledam možnost bivanja čez zimske počitnice v hotelu, pa ni možnost namestitve v eni sobi, ker imamo tri otroke. Seveda nam ponudijo dve sobi in enkrat dražje. a res hodijo v hotele samo družine z dvema otrokoma oziroma pari?!?!? Čisto dobro ne razmem?!?!?
A ima kdo izkušnjo s hotelom, kot ga iščemo mi.

Lp

No, si ne predstavljam 5 oseb v navadni hotelski sobi. Smo trije in ajde, še en več bi nekako šlo, dva več pa no go.
Kaj niso temu namenjene družinske sobe?
Drugače pa dve sobi povezani, vsaka s svojo kopalnico. Ja, mislim, da je to čisto ok, tudi cena ok, saj imate konec koncev tri otroke, kar je velik nadstandard.

Zaradi tega mi hodimo po novem samo še v apartmaje.

Ne boš našla. Mi imamo štiri in vedno vzamemo dve sobi. Ja,seveda pride dražje,otrok plača tudi polno ceno ,ampak to smo vzeli v zakup ob štirih otrocih.

Apartma je edina moźnost.

Res ne vem kaj se razburjaš, vzameš suito in to je to, to ta dve sobi s prehodom ali apartma v hotelu. Lahko pa vzameš eno sobo za 4 z dodatnim ležiščem, tudi to se da, ampak na koncu boš podobno plačala.

Problem pri 3 otrocih je, ko ima hotel sobe samo po 2- recimo v Ameriki motelske sobe in potem res težko dva otroka pustiš sama v sobi.

Kot piše ene zgoraj, take stvari moraš vzeti v zakup, ko se odločaš za veliko družino. Sobe so kakršne pač so. Vzemi ali pusti.

V Avstriji je nekaj takih hotelov, a so zeloooo dragi. Mi pač hodimo v apartmaje in kdaj kam ven na kosilo, večerjo. Ni druge.

Sploh pa to traja samo enih 15 let. Na stara leta se bova verjetno z možem hotelov še preobjela.

Naša najstarejša ima 17 let, srednja 15 in najmlajši 12. Sedaj z možem veva, da zelo hitro prihaja čas, ko ne bova več najemala apartmajev. Najprej se kar nekaj let jeziš, ker ni hotelov za take družine, potem pa ugotoviš, da je to pravzaprav eno lepo obdobje,
Tudi ko smo lani bivali na s Nemčije, otroci/mladina niso želeli bivati v ločenih sobah, čeprav so dekleta dovolj velika. Ko gremo kot družina, tudi bivamo kot družina. Že tako smo malo skupaj. Smo najeli počitniško stanovanje.

Hiter pregled spletnih ponudnikov pokaže, da se v večini turističnih krajev najdejo družinske sobe za večje družine.

Hiter pregled spletnih ponudnikov pokaže, da se v večini turističnih krajev najdejo družinske sobe za večje družine.

V bistvu so hoteli “neprimerni” že za družine z dvema otrokoma 🙂 Zelo malo je možnosti, da dobiš sobo, kjer bi lahko udobno prespala cela družina.
Poskusi s hotelom Savica na Bledu – če ti lokacija ustreza; so “družinam prijazen” hotel, ki ima tudi povezane sobe.

Pozdravljeni. Tukaj na forumu res dobim fajn nasvete s strani ljudi in tudi na portalu je res kar nekaj dobrih člankov. Mi imamo tudi 3 otroke od tega 2 najstnika in enega porva triada…. cela groza je to vse animirati. Rabimo internet in zabavo za najmlajše. Mi smo šli v Olimije in je bilo res zabavno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close