Najdi forum

Nerezine 2017

Zanima Me dopustovanje v Nerezinah na otoku Lošinj, šli bi 1 teden konec junija, smo Mlada družina z majhnim otrokom, torej ena varianta je kampiranje (rapoća kamp, Bućanje kamp), druga pa naselje bućanje (hišice, apartmaji). Vem da so te hišice od slo podjetij, vem tudi da vse niso v dobrem stanju in ne vem katera bi bila idealen izbor. Trenutno je tako, da ne vem za kaj bi se odločil, kje je lepše, lep dostop do plaže in lepa plaža. Če kdo pozna te Nerezine naj mi svetuje kaj je najboljše za nas in za otroka.

Kamp Bučanje je uredu za otroke.
Hiške od podjetij pa nevem, ene so malo boge.
Odvisno kaj pričakuješ.Meni vseeno boljše kot kampiranje.
SREČNO

Najboljše mail poslat na psk Krško.
Ti pošlje razpoložljive datume, apartmaje po kategorijah in cenik.

https://www.psk.si/oddajanje-lastnih-in-najetih-pocitniskih-kapacitet.html

Bili tam leta 2015.Od tam pripeljali se enega na sverc.:) V trebuhu.Bucanje-naselje.Ful sence,plaza recimo da vredu,ful guzva,umirjeno,zvecer se kaj dogaja,ful visoke cene,borovcki…minusi so pa ful slovencev na kupu(srecas ful znancev) in kemp je ostal v 80-90ih-2015 je bilo malo obnovljenega.

Bila sem v Bučanju leta 2010, konec junija.Zvečer je bila čista tama.Dogajalo se v desetih dneh ni popolnoma nič, razen ena igra je bila zvečer :Picopek…drugače pa 10 dni nič, zvečer en dolgčas…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close