Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Road Trip potovanje Vzhodna ZDA, Kanada

Road Trip potovanje Vzhodna ZDA, Kanada

Živjo!

Kot omenjeno v naslovu planiram v Aprilu, Maju z kolegico potovanje po vzhodu ZDA in še Kanadi.
Letalsko karto bi rezerviral še ta mesec in sicer iz Milana, Zagreba do New Yorka (Povratna). Kakor vem je to najbolj ugodna varjanta.
V New Yorku bi ostala cca 10 dni kar bi bilo dovolj za hitrejši ogled mesta? Spala bi v kakšnem hostlu ali airbnb stanovanju…ima morda kdo kakšne predloge in izkušnje kje je spal v NYC?
Potem bi se pa izlet nadaljeval iz New Yorka do Philadelfije-Atlatic City- Baltimore?-Washington potem pa od Washingtona gor proti kanadi do Cleavlanda-Toronto in Niagara falls pa do Montreala in nazaj v NYC kjer bi bil en mesec kasneje povratni let nazaj. Potovala bi načeloma z rentanim avtomobilom, predlaga kdo kakšno agencijo?

Niti jaz niti moja kolegica se še nisva odpravila nikoli na tak večji road trip zato se je prej dobro pripraviti in malo povprašati naokoli. Je že kdo bil na podobnem izletu po vzhodu zda? Vsak nasvet, vtis in izkušnja nama bo pomagal pri planiranju potovanja…hvala !

Približno tako pot smo naredili pred leti, vendar krajšo: New York – Washington – Niagara Falls – New York (seveda še kaj “vmes”). Prileteli na JFK, na letališču rentali avto in takoj ven iz NY.

Ko smo se vrnili v NY, vrnili avto, saj ga po mestu ne rabiš in bili zadnje dneve pred odhodom v NY. Zelo všeč nam je bilo mesto Washington, za Niagaro smo si vzeli kar cel dan, bili smo v oktobru, ko ni bilo veliko turistov in je bilo odlično.

10 dni samo za ogled NY se mi zdi preveč, vednar če vam čas dovoljuje…

Ceste so lepe, vožnja je prijetna. Prenočišča smo si iskali na licu mesta, imaš veliko motelov z ugodnimi cenami. V NY smo imeli prenočišče rezervirano.

Letos pa grem jaz na taisto dogodivščino. Kako laufa AIRBNB? Letalsko karto imam, sedaj pa si urejam bivanja …

Hvala za nasvete.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close