apartma ob morju – prosim za info
pozdravljeni.
letos smo zaradi moje bolezni kar malo pozni za iskanje apartmaja zares ob morju. zanima me, če ima kdo kakšen kontakt oz. ste bili v takšnem apartmaju, da je OK, zraven morja,…. mi smo lansko leto bili na murterju, bilo je super, ampak letos bi šli kam drugam. smo družina s 3 malimi otroki (zato tudi sprašujem na tem forumu)
za odgovore hvala že vnaprej.
Nudim apartman na otoku Pagu, malo mjesto Mandre, 150m od mora i plaže.
Detalji na: http://apartmaniteatom.webs.com/
e-mail: apartments.teato@gmail.com.
Lijepi pozdrav.
Mi oddajamo apartma v turističnem kompleksu Punta v bližini mesta Mali Lošinj.
Apartma s 4* (zvezdicami), idealen za 4 osebe, je popolnoma opremljen (INET + TV + AC).
Apartma se nahaja tik ob morju, v 2. nad., dvigalo, enostaven dostop z vozičkom, z balkonom in lepim pogledom na morje in borov gozd.
Zelo mirna okolica, brez prometa, številne pešpoti do Malega in Velega Lošinja.
Gosti apartmaja lahko koristijo vse ugodnosti hotelskih gostov (restavracija, wellness, notranji bazeni). V turističnem kompleksu se nahaja tudi 13 urejenih peščenih teniških igrišč, na katerih je mogoče igrati od marca do novembra.
Za več informacij me prosim kontaktirajte na e-pošto:
Vrboska Hvar info vrboska.hvar@gmail.com
Mislim, da bi vaši otroci tukaj uživali, pa še dovolj prostora je, blizu plaže, mi smo ležalnike vseh 14 dni puščali kar na plaži.
Za več informacij pa pokličite lastnico.
Apartman Magić nalazi se u mjestu Pašman na otoku Pašmanu. Apartman se nalazi na katu obiteljske kuće (120m2). Imate svoj ulaz. Ispred kuće nalazi se veliki, uređeni prostor, odvojen prostor za parkiralište, kao i prostor za roštilj.
Sam apartman se sastoji od tri prostrane spavaonice, kupaonice sa WC-om, odvojenim WC-om, kuhinje i prostranog hodnika. Kuhinja i dnevni boravak su u jednoj prostoriji i opremljena je sa svime što je potrebno za samostalno pripremanje i posluživanje obroka. Prostor je klimatiziran. Moguća je i upotreba perilice za rublje. Prostor za kućne ljubimce nije predviđen.
Neposredno u blizini apartmana (cca 100 m) nalazi se velika uređena plaža pogodna i za malu djecu. Niti ostale plaže u mjestu nisu daleko. Ako niste ljubitelji samostalnog spremanja hrane u blizini se nalazi i nekoliko odličnih restorana.
Nadamo se da ćete nas posjetiti i ugodno provesti svoj odmor kod nas.
Pašman 184,
00385 -91/730-76-80 Klavdija Magić
nudim veliki apartman (100m2) sa velikom terasom (40m2) u Mandrama na otoku Pagu. 3 velike sobe sa ukupno 8 ležaja + soha u dnevnom boravku.
Parking, klima, sef, internet, roštilj u dvorištu,
Također 2 apartmana za 4 osobe i 1 apartman za 2 osobe
Svi detalji, mail, telefon na:
http://apartmaniteatom.webs.com/
Lijepi pozdrav,
Nudimo aparma na Pagu zraven morja.Več na:
to je kontakt za Rab-kot sem videla,je pa cena višja od lani…
mil29
je možno dobit kakšen kontakt za Murter prosim
lp
Imamo še proste termine za julij in avgust, tudi za junij in september..
APP se nahajajo 150m do plaže,do centra cca 150m,. idealno za družine.
Če vas kaj več zanima,poglej http://apartmaniteatom.webs.com/
pa kar vprašajte: apartments.teatom@gmail.com
cena za 4 osebe: 07.07.-27.07. in 24.08.-31.08 -. 60 eur / dan
Lp
Boris
Vem, da reklamirate svojo ponudbo, a ne morem si kaj, da ne bi komentirala tega posta. Apartma, ki je 150 m oddaljen od morja, pač ni apartma tik ob morju, po kakršnem sprašuje avtorica posta. Pa brez zamere.[/quote]
Tud ne morem, da ne bi komentiral – na internetni strani je označena pozicija apartmajev – tam nekje v ca 5-6 vrsti od morja – torej do plaže ne more biti ca 150m, ampak vsaj 3xx metrov. Lep dan !
Forum je zaprt za komentiranje.