Najdi forum

izlet v beograd

Prosim za pomoč. S hčero bi šle na izlet v Beograd za dva dni z letalom. Kje dobiva poceni letalske karte, potem me zanima prevoz od letališča do hotela in poceni hotel. Hvala.

En srbski prevoznik, serbiaair ali nekaj takega (google!) se mi zdi da leti z Brnika.
Prevoz z letališča do mesta najdeš na spletni strani beograjskega letališča, hotel pa recimo na booking.net.
Se je pa treba malo potrudit za ugodne variante, si vzet čas in klikat, klikat …

Obstajajo hoteli, ki imajo v ceni transfer : letališče – hotel – letališče. Guglaj mati, guglaj, men se zdele ne da. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Aja, pa še to. Jaz bi drugje našla namestitev, ceneje. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

http://www.edreams.com

Če hočeš res poceni priti do Beograda pejdi s kombijem, ki te pobere izpred tvojega doma in te pripelje pred hotel. Cena je 60 eur po osebi. vožnja traja cca 5 do 6 ur. Imenuje se TErratravel Beograd

http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/vozovnice-in-popusti/najugodnejse-vozovnice

S prijateljico, ki je ne bi spravila na avijon niti za živo glavo, bova šli z vlakom. V eno smer čez dan, da si bova ogledovali okolico med klepetom, nazaj pa ponoči, da ne bova plačali še ene nočitve v hotelu. Hotel bova iskali v bližini železniške, da bova lahko zadnji dan pustili v hotelski garderobi kovčke do odhoda vlaka.
Ni letalo, samo ideja:-)

Hej 🙂 jaz sem v BG letela preko AirSerbia v Oktobru. Cena letalske karte je bila 190 eur povratna za dve osebe- sem pa naletela na neko akcijo. Spali smo v apartmaju Matteo ki je 10 min pes koje do mesta. Na letaliscu imas miljon taxijem, ki te odpeljejo do hotela,apartmana,… ampak pazi da cena nebo vec kot 15eur ( ce je nočna tarifa), saj znajo bit zelo oderuški, ce ugotovijo da si tujec 🙂
Srecno:)

Kristus, kot da bi šla na Grenlandijo.

zakaj pa ne poskusiš s prevozi .si? je poceni in hitro!

Imaš avto? Pojdi z avtom, ker je res nesmiselno z letalom. Večina hotelov ima parkirišča.
Izbiraj hotel v centru, blizu Knez Mihajlove, Kalemegdana, lahko tudi Terazije, Slavija recimo, po mestu pa namesto z avtom ali javnim prevozom pojdi s taksijem.

Pa pazita, ponoči po vlaku kradejo. Na eni postaji gor, hop skozi kupeje, spečim pobrati in na naslednji postaji dol. Doživeto. Tako da previdno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close