Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice novo leto praga ali budimpešta

novo leto praga ali budimpešta

Naša družina 2 otroka 14 let bi šli letos na silvestrovanje ali v Budimpešto ali Prago..
Šli bi kar s KOmpasom,, da bi si še kaj ogledali.
katero mesto mi bolj predlagate.?
hvala

Predlagam ti Prago in to spomladi za par dni. Silvestrujte doma; ta silvestrovanja po metropolah so tržna niša. Od samega mesta praktično nič nimaš, nič si ne ogledaš. Vse skupaj je ena sama ljuba vožnja, pa silvestrovanje zunaj(če imaš srečo, celo ni mraz in ne pada).

Pojdi na Dunaj, jaz sem bila prejšno leto prvič, lepšega neboš vidla, meni je vsak trenutek ostal v najlepšem spominu.

Silvestrovanje pod Eiffelovim stolpom je res nepozabno, pojdite raje v Pariz!

Ženska sprašuje, ali bi šli silvestrovat v Prago ali Budimpešto, pol pa odgovori “silvestrujte doma” pa “pojdite na Dunaj”, “pojdite v Pariz” … Funkcionalna nepismenost ali kako se že temu reče?

Za avtorico: če še niste bili v nobenem od teh dveh mest, je po moje čisto vseeno, kam greste.

ne bodite tako škrt – oboje

Z možem sva bila pred leti decembra v Pragi. Bilo je lepo, a hladno. To je celinska Evropa in tudi zime so zaresne, saj je jasno. Treba je imeti dovolj toplih stvari za oblečt, ali pa si tam kaj kupiš:) Za ogledat si je v Pragi veliko in zagotovo Praga ni slaba izbira. Tudi decembrsko dogajanje v centru je kar pestro.V Budimpešti še nisem bila, zato ne morem primerjati.

Če bi jaz šla z agencijo za SIlvestra v kakšno tuje mesto, bi se predvsem pozanimala, kje bomo stanovali. Če je hotel v centru, je čisto druga pesem kot pa če stanuješ nekje na periferiji in ne moreš v par korakih priti do dogajanja.

V vseh teh mestih sem že bila (ne na silvestrovanju). Če bi izbirala, bi sigurno izbrala Paris.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close