Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dopust v Tuniziji

dopust v Tuniziji

Pozdravljeni,

zanima me če je kdo, ki je letos dopustoval na otoku Djerba v Tuniziji? Kakšne so izkušnje, nasveti?

Tja ne bi šla, če mi plačajo.

sem predno se je tole začelo, nekaj let nazaj. Takrat je bilo super, sedaj pa ne grem tja tudi če je brezplačno.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Jaz pa grem, če mi kdo plača! Avtorica, plačaj in ti povem kako je.

Djerba je lep otok. Žal slovenske agencije ponujajo vsako leto manj hotelov, čeprav je hotelov ogromno. Žalostno.
Jaz sem bila pred leti. Morje je fantastično. Ljudje prijazni. Ne bo ti žal, če greš.

Mi smo bili 2 leti nazaj na Djerbi. Hotel, ta ki ga letos zelo oglašujejo. Hotel katastrofa, ampak to bi preživeli, najhujše je bilo morje. Toliko trave v morju, jaz v življenju nisem videla, tudi v najhujših časih v Portorožu ne. Sicer se je hotel trudil in je vsako jutro prišel bager in traktor, da so vozili stran, vendar čez 10 min je bilo isto. Trave je toliko, da je ne moreš preplavati. Do kamor je segel pogled, do tja je bila trava. Ves teden smo se kopali v bazenu. Mi res nismo bili zadovoljni.

Prisla z Djerbe in hotel je poln, ze nas je bilo polno letalo in nekaj juznih sosedov vmes. Drugace je pa se veliko ruskih, francoskih in njihovih turistov. To je res ogromen kompleks. Se trudijo, ampak z malo popravki bi bil hotel vrhunski. Opraviti bi bilo potrebno popravilo in vzdrzevznje sob, spremeniti prehrano, ker cel teden ne mores jesti istih in v vecini se premalo slanih jedi in nauciti bi se morali tudi osnovne standarde o ciscenju. Morje je ocisceno, da se lahko kopas, ampak lahko bi se bolj ocistili in povecali plazo. Bazenov je vec in spodnji pri plazi ima slano vodo. Klima je v redu in ni prevroce, ker stalno pihlja. Drugace so prijazni in za taksno ceno kot je bila letos res ne pricakujes ne vem kaj in se sprijaznis s tem. Kar se glede varnosti tice ni nobenih tezav in nasploh je normalno vzdusje. Drugim, ki gredo se letos pa priporocam, ce dobijo grozno sobo naj bodo vztrajni na recepciji in naj vztrajajo na menjavi. Drugace pa naj uzivajo in naj se ne sekirajo in naj ne pozabijo na zganje pred obrokom. Nihce pa tudi ni jamral glede prebavnih motenj.

ooo superca hvala ti za informacije..:) Mi lahko zaupaš pa s katero agencijo si šla in v katerem hotelu si bila?

ooo superca hvala ti za informacije..:) Mi lahko zaupaš pa s katero agencijo si šla in v katerem hotelu si bila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close