Najdi forum

izlet kras

sla bi na kras na izlet in me zanima kaj bi mi predlagali pogledat. za ferarijev vrt sem ze slisala in me zelo zanima.. kaj bi se bilo vredno ogleda?
grem pa z avtobusom iz lj, tako da bi nekaj kar je dostopno javnemu prevozu.
hvala ☺

ooooo, Mati Božja, tole z avtobusom pa bo bolj kot ne misija nemogoče, sploh čez vikend. So nikakve zveze, ploh če hočeš kaj videti in se vrniti v Lj.

Spsodi si pecikl v Pliskovici, pa hajd naokoli. soško pokopališče, grad v braniku, rilkijeva pot,………… ni da ni se da iz tam ogledat.

Če boš spoznala prave domačine, ti bojo pokazali še zamolčane fojbe…

Ajej, povezav še pa nisem gledala. Nisem vedela, da je to tako slabo.. No saj bi prišel v poštev tudi kak petek, bom preverila, hvala za opozorilo.

Kolo je super ideja, ker zelo rada kolesarim, edino skrbi me če se mi (na neznanem terenu) predre zračnica. Te pa še nisem sama popravljala… in ne bi vedela, kam se obrnit.

Z avtobusom žal ne boš veliko tancala okoli. Do Sežane in to je več ali manj to to. V katerokoli smer iz Sežane so potem avtobusne povezave slabe ali pa jih za vikend sploh ni.

Joj no, kakor da se iz Sešane ne da s peciklom do Rilkija, potem mim adrenalinskega parka po gozdih cestah direkt v gorjansko na pokopališče in v pliskovico prespat. Drugi dan pa prot braniku napast grad, mal po dolini na kavico in na razgled kje nazaj na kraško planoto. tretji dan pa pohajkovanje od kleti do osmic…

Kogar mika, vikend kot se šika!

A ruj že barva?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close