Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šimuni: bungalov ali mobilna hišica?

Šimuni: bungalov ali mobilna hišica?

Letos smo se odločili, da dopust preživimo v kampu Šimuni. Lani smo najeli mobilno hišico (bili smo v Straškem), letos, v Šimunih, pa je opcija tudi lesen bungalov. Bi mi lahko kdo, ki je že bival v teh bungalovih/jih videl, lahko povedal, kaj je boljša opcija? Cenovno je tam-tam, zato smo malce v dilemi…
Hvala!

Zivjo. Mi se isto zanimamo 😉 Kdaj pa greste?

Živjo, gremo v 2. polovici junija. Ste se vi že odločili, ali greste v MH ali bungalov? Mi bomo verjetno danes bookirali kar bungalov. Me pa čudi, da mi nihče ni znal povedat, kakšni so ti bungalovi… ? Ste vi že bili kdaj v Šimunih? Če ste, me zanima, kje so locirani? Na spletni strani kampa je le nekaj fotk, na zemljevidu pa je videti, da so dokaj oddaljeni od morja, predvidevam, da v bregu…čeprav mi je gospa iz recepcije kampa zatrdila, da so oddaljeni le okrog 50m…

Pozdravljeni,

Lahko kdo,ki je bival v teh lesenih bungalovih v kampu Šimuni malo napise kje se nahajajo,koliko od morja in v kaksnem stanju so? V kampu so me ob povprasevanju namrec sami opozorili,da niso ravno novi…

Hvala in lep pozdrav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close