kam septembra z letalom z otrokom
V drugi polovici septembra bi za en teden sli nekam s 4 letnim otrokom. Nekam ugodno z nizjocenovcem iz bliznjih letalisc (tudi Benetke) in potem en teden tam. Kaj svetujete, kje bi bilo ok za vse tri, da bi tudi nekaj videli, vzeli rentacar nekaj dni, se malo zapeljali itd. karte za sardinijo so zelo ugodne, pa se bojim, da mogoce ni najboljse za otroka, kaj pravite? POrtugalska so drazje karte, mislim, da iz Bologne, malo predalec. Kateri grski otok morda? ce ja, kateri? madeira nas mika, pa je ena karta nekaj cez 200e iz lj akcija, nam je prevec. vesela bom vsakega nasveta. aja, kanarci odpadejo, smo ze bili, bi nekaj drugega.
Septembra tudi? Imam sodelavca od tam in mi je jesenske pocitnice odsvetoval. Ces da je vreme dokaj nestabilno. Bil se nisem, tako da ne vem.[/quote]
Ok, ne vem za stabilnost vremena, bo že imel tvoj sodelavec prav…jaz sem bil tudi že novembra in je bilo krasno.[/quote]
Mene mika, da bi enkrat sel. Roko na srce, me tudi kaka nevihta ne bi motila. 😉
Smo pa vseh sort, tako da opozorilo po moje ni odvec.
Tudi jaz “navijam” za Valencijo. Ugodne karte, letiš iz Trsta. Konec septembra je lahko še zelo lepo, morje še toplo, neskončne peščene plaže. Ogledaš si mesto, akvarij za otroke čudovit, tudi živalski vrt imajo, lahko greš malo naokoli…..
Ali pa Trapani, ravno tako iz Trsta. Sicilija je septembra tudi še zelo aktualna. Z avtom malo naokoli, plaže super, morje čudovito, Etna je sicer malo predaleč za en dan, bi se morali seliti, so pa nekateri rimski ostanki blizu…
Tudi jaz predlagam Valencio. Za otroke perfektno !
Lahko pa tukaj malo pobrskate:
http://www.citybreak.si
Forum je zaprt za komentiranje.