Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice obisk Gardalanda

obisk Gardalanda

Hčeri (dvanajst in trinajst let) si nadvse želita iti v Gardaland. Pravzaprav je pred nekaj meseci tam že bila mlajša (dobila nagradni izlet). Ker itak nameravamo za tri dni iti tam v bližino, bi en dan izkoristili za Gardaland. A meni in partnerju sploh ni za ta Gardaland, zato se mi škoda zdi plačevati drago vstopnino. Zato me zanima, če mi lahko kdo iz prve roke pove, ali je možno, da greš v Gardaland tudi tako, da pač tam ob vstopu plačaš vstopnino za punci in nato tam nekje v bližini počakaš. Punci sta sicer zelo samostojni, vendar ju sami za več ur v tem Gardalandu kar ne bi upala pustiti. Je obvezno, da plačaš tam vstopnino ne glede na to, da potem ne greš na vse tiste naprave? Mi lahko ko napiše kako vse skupaj sploh izgleda tam ko prideš?

Če greš noter, moraš plačati vstopnino, ne glede na to, na katere atrakcije greš.

Če boš šla notri boš tudi plačala, neglede na to, če ne boš nič uporabila od atrakcij.

Tak, da možnost, da ne bi plačala je, da gredo otroci sami, saj pa jim nima kaj biti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close