mobilne hiske
Prvic imamo rezervirano mobilno hisko na Hrvaskem. Vzeli smo tako, ki ima spalnico, v dodatni sobi 3 enojna lezisca in sedezno, ki je lahko dodatno lezisce. Sedaj pa so nad prestrasili, da bodo postelje za nasse otro j e prekratke. Najstnika imata namrec 182 cm in 14 let in 186 cm in 16 let, za najmlajso najbrz ne bo problem, je se pod 150 cm. Se bom potanimala v kampu, ampak mevres zanima ze ta trenutek. So me z informacijami o kratkih posteljah cisto nazivcrali.
Ojej! Tako pa ne bo slo. Cudno, da nas ni nihce opozoril. Zeleli so samo rojstne podatke. Placali smo akontacijo. Mislim, da je to dober razlog, da rezervacijo odpovemo in dobimo povrnjen denar. Mi je pa kar slabo, ko pomislim, da bo treba iskati novo lokacijo sredi sezone. Pa tako smo si zeleli v mobilne hiske. Ocitno so primerne samovza druzine z majhnimi otroki. Cudno res, da tega nihce ni omenil.
Itak:-))!
Sploh pa – ne SERI MAMA (avtorica), DA MORATA NAJSTNIKA SPAT !!!! Z VAMA V KONTEJNERJU!!
Ti zgin spat zvečer- mularija ven…………. ko vidva s tastarim ustaneta, pičita plavat, kavica… nasmeški, klepet na obali.
TAmladva pa prideta ‘domov’ z žurke in se zakopljeta v postlo (vajino) do kosila – NE DIRAJ!!
MA DAJ NE POKVARIT DOPUSTA!! NE TEŽIT!!
Še letos – in NiKOLI VEČ NE BOSTA ŠLA S TABO!!!! Mogoče čez … 15 let, da boš pazila vnuke in …….skeširala!! 🙂 Boš takrat tudi tako jezikava??
Še do nedavnega so bile hiške v skoraj vseh kampih enake, torej če opis ustreza temu:
24 m2, do 5 oseb, klimatizirano, SAT TV, dnevna soba s kavčem, opremljena kuhinja, 1 soba z zakonsko posteljo in ena dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem, kopalnica s tušem…potem je res vprašanje.
Dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem – to je res bolj ena luknja. Mislim, da so postelje ožje, verjetno 80cm (2x), med njima je prehod, morda 40 cm, potem je pa na steni še pograd, ki se odpre. Jaz ga nisem odpirala, ampak mislim, da je za kakšnega bolj majhnega otroka.
Saj postelje bi še nekako šle, ampak je prostor tako majhen, da si ne predstavljam, da bi tam res spali 3-je, je namreč precej manjši od spalnice z zakonsko posteljo.
npr. midva sva bila vedno samo dva, to je komot, tudi 3-je ali 2 majhna otroka bi šlo, za 5 večjih oseb je pa že kar gužva.
Se pa lahko dajo stran naslonjala v dnevni, bo po moje bolj komot, samo je pa zoprno biti v takem ciganskem taboru kaj dalj časa.
Sedaj lahko dobiš res lepe in večje hiške s 3-emi spalnicami, 2 wc, ki so bolj človeške za večje družine. Je pa res, da jih še nimajo v vseh kampih.
Še do nedavnega so bile hiške v skoraj vseh kampih enake, torej če opis ustreza temu:
24 m2, do 5 oseb, klimatizirano, SAT TV, dnevna soba s kavčem, opremljena kuhinja, 1 soba z zakonsko posteljo in ena dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem, kopalnica s tušem…potem je res vprašanje.
Dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem – to je res bolj ena luknja. Mislim, da so postelje ožje, verjetno 80cm (2x), med njima je prehod, morda 40 cm, potem je pa na steni še pograd, ki se odpre. Jaz ga nisem odpirala, ampak mislim, da je za kakšnega bolj majhnega otroka.
Saj postelje bi še nekako šle, ampak je prostor tako majhen, da si ne predstavljam, da bi tam res spali 3-je, je namreč precej manjši od spalnice z zakonsko posteljo.
npr. midva sva bila vedno samo dva, to je komot, tudi 3-je ali 2 majhna otroka bi šlo, za 5 večjih oseb je pa že kar gužva.
Se pa lahko dajo stran naslonjala v dnevni, bo po moje bolj komot, samo je pa zoprno biti v takem ciganskem taboru kaj dalj časa.
Sedaj lahko dobiš res lepe in večje hiške s 3-emi spalnicami, 2 wc, ki so bolj človeške za večje družine. Je pa res, da jih še nimajo v vseh kampih.[/quote]
Pa saj menda ne bodo cele dneve noter v sobah? V mobilno hiško greš (po moji logiki) zato, da si čim več zunaj. Kot v prikolici ali v šotoru, pa tam je še manj prostora kot v mobilni hiški.
In dva najstnika čez 180 cm bosta tud preživela en teden al pa deset dni na malo manjši postelji. Saj nista kraljični na zrnu graha … ali pa mogoče sta? Pol pa ni druge kot hotel, najmanj 4 zvezdice … 😉
Forum je zaprt za komentiranje.