Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zdele se pa sam režim važičem v kampih katerim bo šotore odnesl

Zdele se pa sam režim važičem v kampih katerim bo šotore odnesl

Ej tok se važijo, da grejo kampirat pa pljuvajo čez nas kateri si privoščimo hotel all inklusive, da se sam režim zdele kako jim bo veter odnašu šotore. Bi bla prav rada tam, da jih vprašam kaj si pa zdele mislijo o hotelu hahaha

ti si prpalena!

Kako prijetno slovensko!☻☻☻

Kako pa kej doma?

Ej preživeli smo! Tut šotor! Upam, da nisi žalostna zaradi tega, ker smo preživeli. Kaj hudega se ti je v lajfu zgodilo, da si tako žleht? Ali si tudi ti želiš kempirat, pa si prelena?

Ej preživeli smo! Tut šotor! Upam, da nisi žalostna zaradi tega, ker smo preživeli. Kaj hudega se ti je v lajfu zgodilo, da si tako žleht? Ali si tudi ti želiš kempirat, pa si prelena?[/quote]

Super, da ni hujšega. Tudi jaz kampiram, pa ko smo mi enkrat imeli slab dan, je skoraj polovica kampa pomagala Poljakom, ki jim je odnašalo šotor…če bi pa hotel gorel, bi pa ona na oknu čakala, da bi jo rešli gasilci hahahah.
Uživajte v dopustu, moj še prihaja…pa kampirat grem jupiii 😛

Upam, da zarad svoje žlehnobe ne boš kdaj ob dopust, ker ne boš mela za hotel, kampisti bomo pa še vedno lahko tudi če bomo brez keša kampiral pred svojo bajto…mamo šotore veš 😛

Po moje provociraš….ampak, da sploh pomisliš, kako ti je fajn nad nesrečo drugega….res si neverjetna.

Ena od lepih stvari kampiranja so ravno priprave na nevihto, ko se sliši zabijanje klinov in si sosedje pomagajo med seboj. Potem pa bučanje dreves nad nami, zvok dežja na šotoru, igranje kart in uživanje v hladu….Tega ne zamenjam za noben hotel. Je pa seveda prav, da tisti, ki ne znajo ceniti takšnega doživetja, hodijo v hotele. Grozno bi bilo, da bi takšni negativci polnili kampe, menim, da bi resnično razveljavili vrednost kampiranja.

Mislim a si pet ali kva?
Tvoj post je v smislu tud če men krava crkne sam naj sosedu dve.
Ma daj odrasti že če smeš sam na dopust brez staršev potem bi moral biti tudi dovolj star za bolj zrelo razmišlanje

ziher prava Slovenka, hehe

Se spomnite, ko je ob eni taki priložnosti umrla 11-letna tabornica? Meni se je zdelo ful smešno.
http://www.rtvslo.si/crna-kronika/v-neurju-na-idrijskem-umrla-deklica/39100

Avtorica oprosti, ampak ti kažeš znake al inklusive usekanosti, nič drugega.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close