Izlet. Malce sem si privoščil. Kaj menite o takem izletu za 34 letnika? :)
No, čez vikend sem si malce privoščil.
Šel sem na Obalo (Portorož, Piran). Z vlakom do Kopra, od Kopra do Pirana pa z busom. Malce sem se kopal. V Piranu je bil včeraj ulični basket, tako da sem malce to gledal, bil sem na kosilu, na parih pirih, kavah, se kopal v Piranu, šel peš od Pirana do Portoroža in nazaj.
Bil sem dva dni. Zvečer sem gledal nogomet v Portorožu na prostem, potem malce sedel ob morju, bil v nočnem klubu v Portorožu (Blacn and White). No drugi dan je pa bila zgodba podobna. Zvečer sem se vrnil v vlakom v Lj.
Kaj menite o takem izletu glede na moja leta? Imam 34 let. 🙂 Bil sem sam. Je izlet take vrste za toliko starega človeka čuden?
Nimam avta.
Nisem prespal, bluzil sem čez noč. Enostavno šel sem za dva dni in se sproti odločal. Nisem vedel niti za ulični basket v Piranu, niti, da bo v Portorožu ogled nogometa za prostem, niti za Black and White klub v Portorožu. Edino kar sem vedel je to, da se bom kopal in da ne grem prej v Lj kot v nedeljjo zvečer z vlakom. Vse ostalo se je zgodilo.
To sicer ni prvič. Vsako leto ušpičim en tak izlet. Lansko leto je bilo pobodno (isto enkrat za dva dni).
Je pa res, da sem vsako leto starejši, pa se že malce čudno počutim.
Sem pa opazil, da je takih padalcev s takimi izlet, kar precej. Na vsake toliko mi kdo v oči pade, ko ga vidm na vlaku, čez dan pa ko bluzi po Portorožu, in pol čez nočm, ter nasledni dan tudi.
Pa še komentar na dogajanje. Piran. Dober za kopat, ni gneče, čista voda. Za pir spit je tudi super, tisti bari na Punti se mi zdijo super, zelo prijazni so tudi natakarji.
Portorož. Ojej. Lokal pri lokalu, čez dan je večina lokalov slabo zasedenih, ponoči pa povprečno (se sprašujem, kako je šele čez teden). Posledično, ko se vsedeš, tisti albanci kar priletijo, spremljajo ko piješ, priletijo, ko spiješ.. voda v Portorožu umazana, preveč gneče, umazanija. Izjemno velko je najstnikov, ki se oskrbujejo v bližnjem Mercatorju. Portorož čez noč je beda. Nekaj lokalov obratuje, vsi z istim ciljem, za pijane najstnike z jugo glasbo, ponoči letijo kozarci, dretje, zjutraj je potrebno na plaži zelo paziti zaradi razbitega stekla, smeti alkohola iz trgovine je ogromno. Za letnike tam nad 30 je Piran precej boljša izbira tudi v nočnem življenju. Tam je nekaj klobov, ki vrtijo glasbo, umirjeno, veliko je ljudi obiskovalcev nad 30.
V
Forum je zaprt za komentiranje.