SLOVENSKA OBALA IN ŠOTOR
Fiesa nikakor, prostor za šotore je izključno na soncu in to na tako majhnem prostoru, na strmini kjer teren visi, tik ob ograji in cesti. Drugod so prikolice v tem kampu, bili večkrat, čeprav mi je bila lepa tista peš pot ob morju do Pirana in se lepo sprehodiš v Piran.
Ankaran je, če imaš srečo, da sploh dobiš plac, mi smo bili enkrat in dobili prostor, je veliko dreves, torej sence. Nam pa ankaran ni bil všeč, ker je morje vedno tako kot umazana mlaka, čeprav plaža se pa tudi najde v senci. drago je pa kot vrag, vsako stavr računajo posebej, še žetone za tuširanje moraš kupovat posebej.
Zraven tega je fiesa problematična tudi zaradi komarjev, tpo kar mrgoli, ker je blizu morja sladkovodni bajer. Plaža je pa luškana za otroke in tudi park za igranje je.
Breskvica ti to nič ne poznaš, da bi bolj na široko obrazložila? Bom te jaz peljal in ti malo razkazal, ko pridem k tebi šotorit imam vse v malem prstu, Piran z mestnim obzidjem, Benečanko, ki ni več prave barve in so pred njenimi vhodnimi vrati lepe baročno opravljene deklice delile vabila poleti za noč srednjeveške ljubezni (baba me je ob tem grdo gledala, ko se mi je fajn zdelo), pa vseh romantičlnih ozkih ulic in kotičkov, Lucije, Portoroža z vodnim parkom…..
Saj ti pravim, da se bova sprehodila, da spoznaš domačo obalo, kjer živiš.:-)
Forum je zaprt za komentiranje.