Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Adria Ankaran -zadovoljni?

Adria Ankaran -zadovoljni?

Je bil kdo tam? Kako je ? Zadovoljni? In turistična taksa koliko za 3 osebe?
Letos se odpravljamo po dolgih 10 letih spet na morje… In upam, da nam bo lepo. Vesela bom vsakega mnenja.
Lp

Ma dobro je 🙂 res da bi jaz mogoce rajsi sla v Umag al kaj podobnega ampak ni slabo 🙂

Bila sem v zadnjih letih enkrat v bungalovih od hotela, hodili na plazo skozi kamp. Vse skup bolj ena revsna in ciganarija tisti konec. Rajsi drugam.

Meni se je pa zdelo zelo prijetno in otroci so si takoj dobili družbo. Sanitarije so bile čiste in osebje prijazno.

Ciganerija. Cel kup dretja, guzva, umazano morje. Sanitarije- na strbunk, vendar dokaj cisto, imela sem obcutek, da se kopam v luki Koper….

Kerega leta to? 🙂

Peachess kaj sanjaš??
Pa saj je umazano tam,… skoraj vedno…

Sicer se ob tem obalnem delu Ankarana – Deb.Rt. najde predel “čistega morja”… ne vedno in ne povsod.

Morje umazano, ljudje neprijazni (recepcija hotela, bife v hotelu, v enem lokalu v kampu ob polovici praznih miz v pol ure nisva prišla na vrsto …), pa še kaj bi se našlo. Bila en vikend pred par leti in ne grem nikoli več. Sem preromala že pol Evrope in tako neprijaznega odnosa nisem doživela nikjer.

Hrana v hotelu enolicna, nobene izbire, brez okusa, cel teden samo dve vrsti sladic. Tudi nic dekorirano, slabse kot v menzi. Hotel ima 4 zvezdice, a komaj ustreza za 2.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close