Kranjska Gora z okolico
ena iks, se mi zdi, da imas v KR.Gori z okolico precej poceti… recimo kolesarjenje/rolanje/sprehod po D2 kolesarski poti od Rateč do Kranjske Gore oziroma Gozd Martuljka… potem Kekčeva dežela, sankališče Besna Pehta, pa drča, pa sprehod po Kr.Gori sami,… pa Vršič ali pa čez Vršič v Trento…
no, če ste Kranjsko Goro že obdelali, potem pojdite do Bleda/Bohinja… in pa v Planico/Tamar…
če niste ne vem kakšni pohodniki/sprehajalci, in se radi vozite, potem pa res v Italijo do Belopeških jezer (kmalu po “MP Rateče”) ali pa v UDine po nakupih :):)
Tako, idej je dosti, lepe počitnice!
Ker nisem želela odpirati nove teme, sem poiskala eno, ki se mi je zdela najbolj primerna za take vrste prošnjo za pomoč.
Moja mami namreč pripravlja diplomo in ker žal obe ne poznava kaj dosti ljudi izven Gorenjske, bi vas prosila, če lahko kdo izmed vas, ki ne živi na Gorenjskem, izpolni njeno anketo, ki se nanaša na turistični obisk Kranjske Gore.
Zelo vam bova hvaležni, saj mentor zahteva veliko odgovorov na anketo, da bova lahko izdelali analizo le-te.
Forum je zaprt za komentiranje.