Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najcenejša pot v Grčijo! Ptrebujem info.

Najcenejša pot v Grčijo! Ptrebujem info.

Pozdravljeni!
V poletni sezoni( turistična) ,(odhod: april,maj, junij..odvisno od delodajalcq), odhajam na sezonsko delo v Grčijo( otok še ni znan)…Ker še nisem potoval tako daleč samo v sosednje države…Me zanima kateri prevoz izbrati: vlak, avtobus,letalo…. Iščem redno liniji tako da ko bo znan datum samo rezerviram, prosim svetujte mi kateri je najcenejši način, tud varen in redni..
Lp
David

Po moje je čisto brez veze razmišljat o prevozu, če niti ne veš, kam boš šel niti kdaj.
Za na otoke je vsekakor najboljši prevoz letalo, čeprav je za turistično sezono dobro kupit karte precej vnaprej. Ker sicer je treba najbrž precej kombinirat vlak/bus/ladja …, kar vprašanje če je kaj ceneje, pa trajat zna tudi dan do dva, seveda odvisno od lokacije.
Ko bo znana destinacija in termin, lahko povprašaš tudi pri agencijah, mogoče najdeš prostor na kakem čarterju.
Sicer se pa da različne načine prevoza poiskat in primerjat tule[/url] – seveda ko veš, kam greš.

Ok. Odhod bi bil konec nasljednega meseca na Mikonos(Mykonos)….
Ok hvala za nasvet… bom izbral letalo, …. Sem že poslal povpraševanja na turistične agencije glede letalske karte..
Lp

Se bojim, da ti v aprilu turistične agencije s kakšnim čarterjem ne bodo mogle pomagat, ker le-ti se začnejo v glavnem šele junija. Lahko ti bo pa kakšna agencija, ki se ukvarja tudi s prodajo letalskih kart, skombinirala kak let z rednimi linijami.
Na Mikonos sicer leti tudi nizkocenovnik Volotea iz Benetk, ampak so prvi leti šele konec maja.
Če pogledaš prihode na letališču Mikonos, so v tem času samo povezave z Atenami, vprašanje, če je v aprilu že kaj drugače, tako da bo verjetno treba letet preko Aten.
Lahko malo sam pobrskaš, če najdeš kakšno ugodno varianto, na edreams.com, skyscanner, odklop.com …, ali pa poiščeš par agencij, ki prodajajo letalske karte, in jim pošlješ povpraševanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close