ODDAM POČITNIŠKO PRIKOLICO
Oddam počitniško prikolico Adria 450Q za 5-6 oseb stacionirana v campu bjela uvala Poreč. Nahaja se v neposredni bližini plaže, ,zelo blizu je tudi minimarket ter pekarna,… Prikolica je polno opremljena, miza+stoli, hladilnik,zunanja kuhinja, plinski žar…Cena najema v nizki sezoni 30eur v visoki sezoni 35eur.Za več informacij smo vam na voljo 041430864
Pozdravljeni,
mi lahko kaj več podatkov in če je mogoče tudi kakšno fotografijo o prikolici, ki jo oddajate pošljete na zasebni mail j122d267@gmail.com. Iščemo namreč prikolico na senčnati parceli, v bližini morja, zanima pa nas najem med 18. in 30. junijem.
Hvala!
Pozdravljeni!
Imate morda prost termin od 28.8. do 31.8.?
alenka.kosir@gmail.com
Lp
ali letos od 14.07.2012 tudi oddate in kolika je cena moj mail suzana.matijevic@slo-zeleznice.si
Oddamo prikolico v AC Straško Pag.
INFO: marjan.mateja@gmail.com
V mesecu avgustu oddamo prikolico v Biogradu na moru.
Pozdravljeni,v AC Oliva Rabac še nekaj prostega termina prikolice.INF.tijara368@gmail.com
Oddamo počitniško prikolico, v čudovitem kampu Planik, kjer boste občutili izvirne naravne lepote in prisrčnost ljudi. V neposredni bližini kampa se nahaja eko park idealen za otroke. Kamp se nahaja v prisrčni vasici Ražanac pred otokom Pagom. Prikolica se nahaja v kampu pod borovci, ki dajejo lepo senco s čudovitim pogledom na velebit. Prikolica je v celoti opremljena in klimatizirana. Vsebuje vse, za poletni oddih. Za več informacij in rezervacijo sem vam na voljo na email naslovu : prikolica.planik@gmail.com
Uradna stran kampa : http://www.planik.hr
Forum je zaprt za komentiranje.