apartma na lošinju oddam
oddamo apartma na otoku lošinju, v nerezinah, naselje bučanje. apartma je primeren za 2-5 oseb. oddajamo v času od 2.5.-1.7.2011 ter od 29.8.-30.9.2011
apartma se nahaja v pritličju, zraven je parkirno mesto, 5 min do morja. ima dve terasi (ena pokrita), grill, SAT TV, pralni stroj, ležalnike, otroško posteljico in na željo previjalno komodo.
prednost pri rezervacijah damo najemniku, ki bi ostal dalj časa. zaželjeno več, kot tri tedne, zato primerno tudi za mamice z dojenčki na porodniškem dopustu.
Tudi mene zanima cena ter kak kontakt. Več info mi lahko pošljete tudi na mail: pikn@poha.net
Hvala!
več informacij na
buc.losinj@gmail.com
več informacij in ogled fotografij na:
Odsvetujem najem tega apartmaja. Zelo neprijazni lastniki!!! Zastavila sem jim nekaj vprašanj-sploh mi niso dali odgovora ….tukaj nekaj ni vredu….potem sem le dobila odgovor na apartma našim zahtevam nebo ustrezal???!!! Halo-vse kar sm vprašala je bilo če je res da ima apartma mikrovalovko, žar…in ostalo kar je napisano k opisu drži? Tako nesramnih lastnikov pa še ne! Drugje mi pošljejo slike in podatke brez da jih prosim-pa še za nižjo ceno in boljša lokacija!
nika, mi smo vam odgovorili na vsa vprašanja. na nekatera večkrat. ker če vprašate ali je plaža dostopna z vozičkom, pa vam odpišemo, da je celotno naselje s plažo vred prilagojeno vozičkom in da imamo sami dojenčka in smo vseskozi tam naokrog… ne vem, kako naj to še drugače opišemo. in če v opisu apartmaja piše, da je na voljo žar in mikrovalovka, vi pa vprašate ali je to res, tudi ne vem kako naj vam še odgovorimo. da je tisoč procentov res, kar piše v opisu? oprostite, se nam je zdelo, da na tak način ne pridemo nikamor in zato smo vam napisali, da ne ustrezamo vašemu povpraševanju. to je vse.
mislim, da je to veliko bolj fer od tega, kot da bi bili pri nas nezadovoljni. mogoče se bo oglasil še kdo drug in povedal, da smo odgovorili na vsako zastavljeno vprašanje.
edino kar je “tukaj narobe” je to, da za ceno nezadovoljstva, apartmaja raje sploh ne oddamo. v čigavo škodo torej? in kot smo že napisali: kljub vsemu, lep dopust kjerkoli že, nika.
p.s.
da, cena je res višja, kot mogoče kje drugje. ampak glede na to, da za bodo naši gostje dopustovali v enem najlepših družinskih naselij na jadranu in v lepem apartmaju z vsem komfortom (s sabo morajo vzet skoraj samo kopalke, stres lahko pustijo doma), pa zelooo poceni. “stari bučanci” že vedo o čem govorimo 🙂
ODDAMO APARTMA V NASELJU BUČANJE
Apartma se nahaja na odlični lokaciji, oddaljen približno 50m od morja v počitniškem naselju Bučanje. Apartma je na novo opremljen in obnovljen( povečana terasa z ležalniki, mizo, stoli in žarom). V apartmaju so SAT tv, klima, hladilnik, zmrzovalnik, kuhinja, jedilnica, kopalnica…)Pred apartmajem možnost uporabe urejenega parkirnega prostora.
V apartmaju je 5 postelj( zakonska, pograd, in samostojna postelja) možnost bivanja do 8 ljudi.
Primeren za družine.
Cena ugodna in po dogovoru.
Več informacij dobite na telefosnki številki: 040-515-357
Pozdravljeni !
Ali imate slike apartmaja in okolice in če mi jih lahko pošljete na moj meil ( darja2105@gmail.com ), koliko je najemnina apartmaja. Interesira me termin od 20.08 do 28.08.
Lp, Darja
topsy, več informacij na buc.losinj@gmail.com
dan, mene zanima, če je še ta apartma aktualen. Bučanje imamo zelo radi, apartma pa bi najeli za deset dni.nekje od 29.7 do 11.8 2013. Smo družina z dvema utrokoma starima 9 in 4 leta in znamo paziti na tujo lastnino. ker mi meil ne dela vas prosim za kontakt, če ste zainteresirani. hvala in lep dan !
Če imate v zadnjem tednu junija 2015 še prosto hišo v naselju Bučanje, mi prosim pošljite ponudbo na
dhspajki2@gmail.com ali me pokličite na 051 645 807
LP Maja Horvat
Pozdravljeni,
Zanima me če kdo oddaja apartma v naselju Bučanje v terminu od 1.8.2015 do 8.8.2015. Apartma bi potrebovali za 4 odrasle osebe in 10 mesečnega otroka. Kakšna bi bila cena? Pošljite na maja.praznik@gmail.com
Najlepša hvala za vse odgovore.
Pozdravljeni mene zanima če imate še apartma v bučanju ter kakšna je cena. Pišite na e-mail: gregorcicmaja@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.