Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice RAB-apartma čisto ob morju (išče se)

RAB-apartma čisto ob morju (išče se)

Iščem apartma čisto ob morju (do 50 m), kjer ni kakšne pretirane gužve, malo sence(ni pogoj), vredu namestitev (ne preveč obrabljena, postelja vredu za spat, kopalnica urejena, kuhinja malo večja kot meter:) ), plaža prod ali pesek, v morju naj ne bi bilo trave(UF!!)…

RAB – katerikoli kraj!

Bližina trgovine ni problem.

Ve kdo za tako “stvar”? Apartma do 45 EUR, za dva odrasla + otrok.

Se priporočam z nasveti.

Sončen pozdravček!

Nihče ni tako dobro podkovan, da mu ne bi kdaj pa kdaj zdrsnilo.

http://www.adriatica.net

slike, vsi pogoji,… kar hočeš izveš

LP

Liza

Poskusi malo “prošetati” na temle linku:

čao

Vse te linke sem že prešetala ampak rada bi infos iz prve roke, od nekoga, ki je že bil kje tam in bil strašno zadovoljen. Na netu si itak sama najdem.
Vseeno hvala.

Sama sem vedela za čudovite apartmaje z restavracijo tik ob morju, ki so jih imeli moji rojaki na Rabu, ampak sem ravno v decembru nekaj slišala, da so jih menda prodali. Bom povprašala. Če jih še imajo in oddajajo, ti napišem.

čao

Če te zanima rajska plaža, se lahko pozanimam za naslov.

Mi smo bili lani v Kamporju. In sicer 4družine z otroci starimi od 1-5 let. Ti povem ŠPICA.
Nali smo apartma preko interneta, slika kot na Karibih in straha kamion , jer nismo vedeli ali bo vse tako fajn kot je bilo videti-slišati. Pa je bilo.
Apartma je bil sicer oddaljen od plaže cca. 200metrov ampak bližje ga nismo dobili, ker smo potrebovali 4 spalnice. No smo se pa malo našetali do tja. Plaža. Super. Bila je namreč zbita mivka, kar pomeni še vedno zelo fajn za otroke, ker iz nje lahko delajo kar hočejo, še bolj fajn zate, ker jo ne prineseš domov eno tono, pa ko hodiš hodiš po trdih mehkih tleh in ne da se ti noga na plaži vdre do gležnja, pa da se ti brisača zakoplje v mivko..
Voda plitva v nedogled, tako, da že obupaš nad plitvino, če hočeš mal zaplavati. Skratka idealno za otroke. Aja pa še to. Ni gužve. Za en dan smo šli na opevano rajsko plažo. Kar se nismo zjokali-po dveh urah smo odšli nazaj v Kampor. Tam je bila ful gužva, najbolje bi bilo da bi otroka privezal, ker si ga drugače v trenutko izgubil spred oči, mivka sipka, noga pri hoji do gležnja vdrta v strašno vročo mivko (ni šans, da bi bos hodil tam)
Sorry tistim, ki rajsko plažo hvalijo, ampak ….
Zvečer ti lahko pošljem kako tel.številko od lastnikov apartmajev, ko bom doma.
LP D

rab je najbolj zanic otok!!!Sploh pa rajska plaza!!

Darja, bi se lepo priporočala. Vsa leta smo hodili skoraj vedno na Pag(4x), enkrat Vodice, zdaj pa bi rada šla na Rab, kjer smo počitnikovali ko sem bila še otrok. Bili smo v Barbatu in vem, da je bilo super. Ampak od tega je že… uf, skoraj 20 let, če še ne več.

Skratak, če maš kakšno številko…lepo prosim:)

Lep sončen pozdrav!

ja seveda, doma imam polno naslovov od lani, ko sem klicarila….veš, mi nameravamo letos pa na Pag… mogoče kako priporočilo s tvoje strani (ne poznamo nič!!)-saj veš majhen otrok….
se slišimo kar na navaden mejl, a ne?!

Glede Paga.:
Poglej na post Apartma na Pagu…nekaj časa nazaj. Tam sem opisala Vlašiče, kjer smo bili lani. Pa še ena Darja je bila tam. Mislim, da celo v istih apartmajih. Če pa bi želela slike, pa mi javi.

Lp.

Živio!

Poglej na ta link.. je kar ugoden in prijeten.
http://www.rab-supetarska.com/

Če te še vedno zanima, mi imamo hišo in sicer v naselju PALIT. Hiša stoji 20 m od morja in 50 m od plaže zelo primerne za majhne otroke. Imamo en apartma za 6-7 oseb (1 dvoposteljna spalnica, ena troposteljna in majhna enoposteljna, kuhinja in dnevna soba ter 2 x kopalnica) ter v prvem nadstropju sobe z tušem in wc-jem), možna souporaba kuhinje. Če želiš se pa lahko pozanimam pri sorodnikih.

lp

Doris, odgovorila sem ti na mail.

Red je, da sem slišal od mene. Moral bi videti novico, npr. http://www.rab-supetarska.com/supetarska%20app%201.htm

Doris pozdravljena,mene zanima tale vaš apartma za 7 oseb,kako je to mišljeno souporaba kuhinje,ali nima apartma svoje kuhinje,zanima me tudi terasa in privez za čolnter seveda cena,lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close