Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poročno potovanje v pozni jeseni ali zgodnji zimi

Poročno potovanje v pozni jeseni ali zgodnji zimi

Pozdravljeni,

z zaročencem se v začetku septemebra poročiva in razmišljava o poročnem potovanju. Ker nisva ravno svetovna popotnika, nimava nikakršne ideje, kje začeti, zato semm upala, da nama boste v pomoč 🙂

Nekaj kriterijev:

Cena seveda čim nižja. Super bi bilo do 1000 EUR, a nikakor ne več kot 1 500 EUR/osebo.

Lokacija naj bo čim dlje, saj nama bo to najverjetneje edina priložnost, da greva v kake bolj eksotične kraje pred otroci, tako da hrvaška definitivno odpade.

Rada bi sonce in plažo, a nikakor ne bi rada bila izolirana od dogajanja in omejena samo na hotel. Rada bi si privoščila kak izlet, si ogledala malo lokalne kulture.

Morda priporočate tudi kakšno agencijo?

Res vam bova hvaležna za vse nasvete 🙂

Živjo,

jaz bi predlagala v lastni režiji Šrilanko. 🙂
Tukaj pa si lahko prebereta kakšen nasvet ali namig http://andrejasworld.com/category/drzave/azija/srilanka-2013/. Pa srečno… 🙂

Ojla!

Ne vem če sta kaj že našla… Ampak če vaju res mogoče zanima šrilanka, kot je omenila Andreja pa ne bi šla sama vama lahko pomagam 🙂

Več info pa tukaj: https://anyasekalo.wordpress.com/si-zelis-potovati-potrebujes-nasvet/

Ojla!

Ne vem če sta kaj že našla… Ampak če vaju res mogoče zanima šrilanka, kot je omenila Andreja pa ne bi šla sama vama lahko pomagam 🙂

Več info pa tukaj: https://anyasekalo.wordpress.com/si-zelis-potovati-potrebujes-nasvet/%5B/quote%5D

Oprosti ARhiness,

toda moram se oglasiti ter podati svoje mnenje, ker ne želim, da se služi na “naivnosti” ljudi, s tem, ko jih zavajaš, ko na prikriti način delaš marketing s svojim oglaševanjem ter “ponujanjem” pomoči…mi2 sva ti to poletje “nasedla”…., če s svojim zapisom zaščitim saj eno tvojo “potencialno” žrtev, sem zadovoljna več kot dovolj, ker mi gredo takšni “brezobrazni” osebki, ki želijo služiti na “bleferski” način res na ….c.

Kontakt od agencije Why not.getaway’s sva našla na slovenskem forumu, kjer gospa Anja aktivno toda prikrito dela reklamo za zgoraj omenjeno agencijo s katero sva potovala tudi mi2 s partnerjem to poletje.

Išče ”potencialne” stranke na različne načine in ta preko forumov je le eden izmed njih…, na kar mi2 nisva bila pozorna oz. sva zaupala pozitivnim komentarjem na tripadvisorju, za katere pa sedaj menim, da jih je več kot polovica objavljenih s strani prijateljev ter Anje same.

Mi2 sva bila razočarana na celotni črti. Po prihodu domov sva ugotovila, da je bilo celotno potovanje preplačano. Vse sva se dogovarjali z gospo Anjo po mailih in moram priznati, da nama je vse pripravila in zavila v celofan in mi2 sva seveda to kupila in storitev preplačala 50%. Na licu mesta na SL in z drugo agencijo bi naju prišlo potovanje bistveno ceneje in verjamem bi nama ostalo tudi v dosti lepšem spominu.

To nama je šola za naprej in naslednjič definitivno ne bova rabila toliko ljudi okoli sebe, ki nama bo ”urejalo” stvari, še posebaj pa ne nekoga, ki se oglašuje in manipulira z ljudmi preko forumov pod različnimi prijavami (AS, ARhiness, anja, as etc., z enim samim ciljem, služiti na račun naivnosti ljudi.

Med drugim mi je gospa obljubila posebno doživetje, preživetje dneva v lokalni vasi z domačini s kuharskim tečajem, spanjem etc., za plačilo 60 eur za dve osebi…resnično sva se veselila tega dogodka a na koncu je sledil hladen tuš…bila sva odpeljana cca 15 min. stran od mesta Kandy k družini, ki je bila prijazna, gostoljubna, nič ne rečem ampak absolutno je ostal velik grenak priokus, saj sva se počutila že ob samem prihodu opeharjena in ”okradena” ker zadeva niti slučajno ni bila ”lokalno pristna” in nama je bila pač ”prodana” pod tem nazivom…, veliko bolj pristnosti in spoznavanja domačinov sva nato izkusila sama, ko sva zadnjih nekaj dni potovala sama in to brezplačno……veliko tega je bilo še na poti, s čimer nisva bila zadovoljna in absolutno ne moreva te agencije in gospe Anje priporočiti nikomur…., da o šoferju1 in šoferju2, ki je prišel le pobrati denar na začetku poti ne izgubljam besed….na takšen način se ne posluje…, ko začneš nato brskati po internetu, preverjati različne forume etc., prideš do zaključka, da bi se moral alarm vklopiti že pred samim potovanjem in bi se takšnim zadevam človek lahko izognil amapk, vsaka šola nekaj stane……

Nikomur ne priporočam poslovanja z njo. Poiščite si kredibilno, zanesljivo agencijo ter ne nekih amaterjev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close