Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sanjski dopust :)

Sanjski dopust :)

Kaj pa vas sanjski dopust?
���

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

Zame tole, kar si nalimala, in temu podobne zadeve.
Mmmmm….

Ja, če je vsak peti ali pa šesti dan namenjen poležavanju na plaži, ostalo pa potepanje, raziskovanje …. potem bi šla tudi v tak apartma 🙂

🙂

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

Nauru!
Ampak sem že bil, pa ne grem več!

Men je bolj kot lokacija, važn kdo gre zraven.

Pacotu je sanjski dopust kampiranje v gozdu pounem gob 😛

Paco zakaj ne vec?

Dobra breskvica 🙂

Ja saj konec koncev je tudi kampiranje super, sem takoj za 🙂 samo za sanjski oddih izberem zgornjo varianto 🙂

Kdo gre zraven je pa se kako pomembno 🙂
Brez prave druzbe ni uzitka 🙂

Bi šla na takle morček, za ene 3 dni. Pol bi mi bilo pa že dolgčas…
Zame bi bil sanjski dopust roadtrip 1 mesec po ZDA ali Avstraliji recimo. Pa tudi po Evropi še marsikje nisem bila, recimo potovanje po Angliji in Škotski, v Skandinaviji tudi nisem uspela prit dlje kot do Osla in Stockholma, Islandija bi bila zanimiva za videt… Ohhh, toliko je še vsega… da bi mi bilo škoda zapravljat čas za ležanje na neki plaži.

Tudi roadtrip ni slab 🙂

Opala, tudi jaz imam podobne želje. Samo kaj, ko so dopusti prekratki, da bi človek vse to doživel in izpeljal.
Potem pa to počnem po koščkih. Idej je dovolj, časa in denarja pa vedno premalo :).

Tista prva slikca, dva tedna.

🙂

Opala, tudi jaz imam podobne želje. Samo kaj, ko so dopusti prekratki, da bi človek vse to doživel in izpeljal.
Potem pa to počnem po koščkih. Idej je dovolj, časa in denarja pa vedno premalo :).[/quote]

Ja, manjka časa in predvsem evrčkov… 🙁
Idej pa kolikor hočeš. Se zmeraj čudim, ko berem po forumih vprašanja, kam it na izlet/počitnice/potovanje…

https://www.google.si/search?q=pode%C5%BEelje&biw=2100&bih=1121&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI5Yf314GIyQIVhi4aCh3jeQ9-&dpr=0.8

Ni dalec 🙂
Sem pa ze tam 🙂

Potem pa to počnem po koščkih. Idej je dovolj, časa in denarja pa vedno premalo :).[/quote]

Idej pa kolikor hočeš. Se zmeraj čudim, ko berem po forumih vprašanja, kam it na izlet/počitnice/potovanje…[/quote]

Ja, kriza je z denarci in časom.
Idej pa vedno toliko. Jaz imam težave kaj izbrati, ko je toliko zanimivosti.
Je pa težko dobiti kakega moškega spremljevalca za take zadeve. Zato grem kar sama pa je. Bi pa včasih pasalo s kom podeliti doživetja.

Idej pa kolikor hočeš. Se zmeraj čudim, ko berem po forumih vprašanja, kam it na izlet/počitnice/potovanje…[/quote]

Ja, kriza je z denarci in časom.
Idej pa vedno toliko. Jaz imam težave kaj izbrati, ko je toliko zanimivosti.
Je pa težko dobiti kakega moškega spremljevalca za take zadeve. Zato grem kar sama pa je. Bi pa včasih pasalo s kom podeliti doživetja.[/quote]

No jaz spremljevalca+šoferja imam…;) Mi pa včasih tudi paše it brez njega, da se ni treba res čisto na nikogar ozirat!

Na srečo sem že dala skozi svoje sanjske dopuste po svetu od turkiznih plaž, skrivnostni Bagan v Burmi, zelena Irska, pisani Maroko, kanjoni Jordanije….itd. ali pa par dni na otoku Kornat dva mesca nazaj v neokrnjeni naravi, ko splezaš na hrib in se ti pokaže sanjski razgled ob sončnem zahodu…sedaj okrevam po rekonstrukciji dojk (po raku dojk) in kmalu me čaka še več takih dopustov 🙂 življenje je samo eno in jaz si bom izpolnila vse želje.

Takile tropski kraji me nikoli niso mikali, ker je tam preveč komarjev 😀 Raje kak roadtrip po Evropi ali ZDA pa na vsake tok časa kak skok v morje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close