Najdi forum

Terme Olimia

Zanimajo me izkušnje vseh tistih ki ste že bili v Termah Olimija. Odločamo se za podaljšan vikend v apartmajih, v vasi Lipa. Na fotografijah na spletni strani zgleda zelo simpatično.
Nikjer pa ni fotografij notranjih bazenov. Ali so primerni za manjše otroke? Mogoče kdo ve temperaturo vode?
V glavnem me zanima, če se izplača in če ste bili zadovoljni.

Lep dan vsem

Mi smo bili pred kratkim v Lipi. Apartma je bil dobro opremljen (pomivalni stroj, fen) in bil je čist. Mi smo bili zadovoljni.

Imaš dva notranja bazena, na prvem so tudi jakuziji, voda je primerna.
Če boste šli, vsekakor obišči svet savn – noro dobro.

Kle imaš nekaj slik:

Mi mamo izkušnje z sotelio – tam imaš direkten prehod iz sob do TErmalije ( bazenov) …Za lipo ne vem če ima tak dostop…

Sicer pa super…bazeni so za otroke voda topla, tudi zunanji, veliko masažnih bazenčkov …Savne …za otroke več igralnic z animatorji in igračkami (ob bazenu in v hotelu), animacije v vodi aguaaerobika, knjižnica, kuhajo njami…spočiješ se u nulo…..Mi gremo kolk nam finance dopuščajo…vredno denarja….Vi samo uživajte in brez skrbi…Preverjeno….

lp

Terme Olimia so super. Vedeti pa morate, da je iz apart hotela Rosa treba do bazenov hoditi po podzemnem hodniku kar daleč v kopalnem plašču. Za zdrave ni problema. Iz Sotelie ali Breze se pride hitreje, vendar moraš biti na hrani v hotelu. Apartmaji Rosa super.

Za terme Olimia obstaja tudi..

30–odstotni popust za odrasle in
50–odstotni popust za otroke do 12. let starosti

ravno opazil 🙂 http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/izleti-in-prireditve/zdraviliski-vlak

to drži? je že kdo izkusil?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close