Šri lanka, Maldivi, Dubaj
Tukaj na forumu boš o vardu prebrala veliko kritik…tudi sama sem jih pred potovanjem v Egipt.
Vendar sem se za njih vseeno odločila za potovanje po Egiptu,na osnovi informacij iz prve roke od oseb,ki so že potovali z njimi.
Moram reči,da mi ni žal niti malo….potovanje je bilo čudovito v vseh pogledih….mislim,da ga boljše ne bi mogli izpeljati,dobili smo celo več,kot smo pričakovali in plačali.Poslala sem tudi pisno pohvalo vodički na vard,ker sem bila tako pozitivno presenečena.
To je moja izkušnja,vsak se pa mora pač sam odločit…
LP
Šri lanka -obala in višavje je tako lepa da ne rabi Maldivov. Samo potovanje je lepo, Maldivi pa so bolj svetovljanski, pokvarjeni hoteli tega sveta ( izvzamem alko, ki ga tam ni????). Že sama pokrajina Šri lank in vera, ki je budistična je drugačna od muslimanske. To je le moje mnenje, ker sem zelo užival na jugu z jastogi in škampi v notranjosti pa med čajevci in templji.
Ravno sem se vrnila iz potepa po Šrilaki in poležavanja na Maldivih. Krasno!
Svetujem, da greste z njim. Je Šrilančan, ki govori slovensko. Njegova prednost je ta, da pozna domačine in te pelje tudi na take konce kjer te neka agencija ne. Vidiš več in imaš se bolje. Super je!
http://www.srilanka.si/o_meni.html
LP zlata ribica 1
Sama sem potovala na Srilanko ze petkrat in trenutno cello zivim tukaj zacasno. 🙂
Definitivno se da dosti prepotovati z avtobusi, vcasih pa pridejo prav soferji, jaz jih vedno najamem, ce pejem prijatelje na cajne plantaze, ker se lahko potem ustavis kjerkoli in poklepetas z nabiralkami, skocis v tovarno caja itd, pa tudi za obisk starodavnih mest je to kar prakticna zadeva.
Ce kdo rabi kaksen kontakt lokalnega soferja, ki vas ne bo nategnil po domace povedano (ker sedaj poznam ze kar nekaj domacinov) me lahko kontaktira! a.rhiness@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.