Nakup rabljenega avtodoma
Zanima me, ali se splača kupiti rabljen avtodom, ki je bil v uporabi 1 leto (verjetno za oddajo) in ima ~ 25000 prevoženih kilometrov, stane pa vsaj 5000 evr manj od novega.
Na Net-u mrgoli AD, ki jih firme prodajo po koncu sezone, praviloma imajo ~ 25000 km, so pa kar dobro opremljeni (kup dodatne opreme).
AD bi kupil za ~ 15 let.
Splača… je zelo relativen pojem…
Kupit je smiselno – če tvojega idealnega drugje ne dobiš, nimaš denarja, ali pe se ti enostavno zdi brezveze plačat več.
Meni osebno se zdi 5000 eur manj za 25.000 km na števcu mogoče nekam malo prihranka.
Sem ter tja pa se da v De dobiti ADje, ki so bili voženi samo poleti. In če malo bolj spremljaš sceno, se ti zna zgoditi da naletiš na kakšno firmo v težavah, ki svojo floto prodaja še malo pod ceno – to pa je potem dobra priložnost.
Samo če se lotiš tega – pazi da bodo vsi dokumenti OK in jih bo prodajalec tudi imel. Če ti jih samo obljublja… je lahko problem, ker se zna hitro zgoditi kakšen nateg z leasingi.
Vse (ali vsaj večina) teh rent flot je namreč na leasing.
Moje mnenje je podobno kot ga je napisal Rok. Če imate možnost kupiti avtodom po ceni nov -5000k EUR, potem ne bi šparal za par procentov. Moji razlogi:
Rabljen AD ima težko točno tako konfiguracijo kot si jo želiš – ima kaj več, kaj manj. Ko si potem na poti se boš kdaj vprašal zakaj ni tega oz. bi bilo bolje drugače. Vsak ima svoje potrebe in želje.
AD, ki je rentan, v enem letu zamenja kar nekaj uporabnikov. Tukaj se ne pazi tako kot bi na svoj AD. Potem so pa praske in sledi uporabe, ki jih na lastniškem ne vidiš pogosto oz. nastanejo po parih letih.
Ne, ni prometna pač pa homologacijska listina in to original.
Prometna je osnova, tale druga pa nujnost, če želiš avto registrirati kjerkoli v EU. IN če gre za kakšne mahinacija je lahko ponarejena ali pa kopija – kar ti nič ne pomaga. Originale ponavadi zadržijo pravni lastniki – in če gre za najemniško vozilo, je to ponavadi leasing hiša.
Forum je zaprt za komentiranje.