otok VIR
Mi smo bili predlani tukaj.
Niso imeli klime (morda jo zdaj imajo), pa vodovod po otoku tudi še ni bil zgrajen (morda zdaj je).
Mi hodimo na Vir že pet let. Letos smo se ga malo najedli in mislim, da bomo drugo leto zamenjali destinacijo.
Otok je bolj kot ne miren in moja dva najstnika sta se letos na smrt dolgočasila.
Sicer pa poglej apartmaje Vlašić, plaža blizu in zelo urejena hiša pa še cene so po sezoni bolj zmerne. Moje izkušnje so take, da je zaliv Lučica še kar najboljši ali pa Mala Slatina. Ni pa razkošja s senco.
Lp,
Sandra
Oj
Naš sorodnik ima na Viru nekako tri hiše skupaj zelo lepo urejene z zasebnim bazenom s sladko vodo,
vendar jih ne oddaja(le za prijatelje, sorodnike,..)
Meni je Vir kot tak zelo všeč plaža je zelo vredu vsaj na tem delu (Vir-Torovi-Pedinka)
je manjše naselje tu imaš plažo z majhnimo okroglimi svetlimi kamenčki nato cca 2m betona(nekje narejenega pred dvema letoma) v vodi pa samo mivko (nič trave,ne ježev itd,..) voda je zelo čista meni je zelo všeč tam je tudi manjši lokal z pijačo in sladoledom, tudi borov gozd,..Na odprtem delu je zelo lepo na delu Vira kjer se preko mosta pripelješ nanj pa je vse bolj zanemarjeno(nedokončane hiše). Mesto Vir pa je kar fajn(v času sezone) so ulice polne ljudi tržnica z igračam ter oblačili,…ima veliko dobrih gostiln z hrano(KONOBA KOD SPAVALICE,KONOBA KOD JOSIPA, HOTEL MONIKA, VIRANKA,…)Ker sem sama najstnica mi je važno da se nekaj dogaja zato je na Viru tudi nekaj klubov(diskotek),…meni je zelo všeč in želim si še veliko kart oditi tja.
no še slika te plaže kjer hodimo mi!
http://www.panoramio.com/photo/55929596?source=wapi&referrer=kh.google.com
Komentarji so slabi, toda kot sem zapisala že na tej(klikni) temi, zadnji komentar, ti lahko rečem le eno: meni je otok Vir super, ne vem, zakaj imajo vsi pripombe, več pa si lahko prebereš na temi, do katere povezavo sem objavila na internetu. Sicer pa se sama prepričaj in želim ti srečne počitnice:)
Komentarji so slabi, toda kot sem zapisala že na tej(klikni) temi, zadnji komentar, ti lahko rečem le eno: meni je otok Vir super, ne vem, zakaj imajo vsi pripombe, več pa si lahko prebereš na temi, do katere povezavo sem objavila na internetu. Sicer pa se sama prepričaj in želim ti srečne počitnice:)[/quote]
Pardon, več pa si lahko prebereš na temi, do katere povezavo sem objavila TER na internetu.
To sem želela napisati.
Forum je zaprt za komentiranje.