Kamp Sovinje na Pašmanu – senca?
Ja, to je kamp z različnimi parcelicami.Jutranje sonce, večerno sonce …eden ponavadi pride do tebe. Najbolj važno je, da ni tistega, ki je najbolj visoko, če mene vprašaš. … Sence je dovolj, sonca tudi. Sicer majhen, družinski nudistični kamp. Kakšna marela za na plažo pa ne bo odveč. Pa majčke za zaščito otroka tudi ne, ker je plaža idealna za malčke in ga boš s senco težko lovila
Hodimo pa tja že 10 let …
V kampu je gosta senca le ob obali, v začetku kampa so redkejša oljina drevesa. Dostop do obale je strm, klif 4 metre visok, tako da boš majhne otroke nosila. Obala je mivkasta, dopoldan je v celoti na soncu, popoldan pa kmalu v senci.
Nam je bilo všeč, ko še ni bilo nudističnega kampa, smo imeli celo plažo zase, pa tudi plaža pred kampom je bila lepša, dokler niso obzidali obale.
Na Pašmanu je še en kamp, kjer je ogromno sence in imajo tudi varstvo za otroke. Imenuje se pa kamp Torkul blizu kraja Kraj. Kamp je namenjen aktivnemu preživljanju dopusta, razne delavnice za odrasle, alternativa, veganski obroki, itn…
Več si lahko preberete na http://www.harmony.hr
Preizkušeno že večkrat, priporočam… 🙂
mi gremo v sovinje vsako leto to je najbolši fkk kamp na svetu sence je dovol za vse saj so šotori po velikimi borovci kar mi je všeč le včasih se pojavi kakšna kača a so vse udomačene zato se jih ne bat za otroke je poskrbljeno z urejenimi igrali imaš pa odbojkarsko in košarkarsko igrišče pek vsak dan pripelje kruh je tudi manjši bife na recepciji nekaj meetrov od campa pa je tudi večji lokal z odlično hrano in pijačo.Za potrebe je na recepciji je zastonj wi fi vodovod in elektrika sta urejena sanitariji so očiščeni dvakrat na dan osebje pa je zelo prijazno in usposobljeno.Vodja kampa je raziskovalka kač.Iz kampa je speljanih tudi dosti peš poti veliko je tudi zelišč.gosti so prijazni večina je slovencev zato se kmalu spoprijateliš in tam v campu je tudi za spuščat čovne v vodoo in zraven so tudi boje za privez čolnov.Do tkona je peš 5 minut domačini vam bodo tudi povedali kaj o kmetistvu na otoku. Sovinje so zaakoonnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Če pa koga zanima, pa oddam samostojno hiško ali APP v Tkonu, cca 70m od plaže.
Več na zizek.tina@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.