kateri hotel na obali
Pozdravljeni,
hotel Lucija je trenutno zaprt. Ker ne vem točno kateri hoteli poleg tega so še zaprti v občini Piran bi vam priporočila da pokličete tic portorož na tel 05 674 22 20 oz. v tic koper, izola za druge hotele. Kar se pa tiče že zgoraj omenjenih hotelov, pa bi tudi jaz priporočila hotel Histrion. Zelo lušten hoten hotel. Blizu je Portorož in blizu je Piran.
LP
sicer sem doma na obali, tako da dejansko še nisem spala v nobenem obalnem hotelu :-), kot obiskovalci bazenov (pozimi) pa lahko povem le to, da v žusterni je v bazenih ful mrzlo. naš zadnji obisk je bil med vikendom,prodajo karto za minimum 3 ure, ma mi s slačenjem in po kopanju z oblačenjem in sušenjem vred za 4 osebe nismo zdržali več kot 2 uri, ker je bilo res hladno. od takrat več nismo šli, sina smo letos vpisali v plavalno društvo in čeprav se kar vozimo (smo z drugega konca) ga raje peljem v bernardin, trenutno pa je bernardin zaprt in plavajo v salineri v strunjanu. na prvi pogled se mi zdi hotel urejen, bazen pa sicer ne prav velik, vendar urejen, čist, topel. okolje je zelo prijazno, pa strunjan je kar miren, malce odmaknjen ampak lepo v zelenju in primeren za sprehode. stopnišča v hotelu so čista, ozračje toplo, osebje prijazno, garderoba v bazenu uštimana v nulo. jaz bi se odločla za to, če bi bila od drugod
Forum je zaprt za komentiranje.