Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najem prikolice Cres, Lošinj

Najem prikolice Cres, Lošinj

Ali pozna katera agencijo ali privatnika, ki oddaja prikolice na Cresu ali Lošinju? V poštev bi prišel teden dni v prvi polovici julija…

Samo za info. V AC Bijar (zraven Osorja) oddaja lastnik in pa avstrijska firma Gebets- rojter (tale rojter ni pravilno napisano ker ne vem kako se točno napiše). So pa cene zelo zasoljene. Ampak bolj točnih info ti ne morem dati.

Mi vsako leto gremo v kamp Mali Lošinj (čikat) če te zanima ti lahko dam tel št. cana za dan v kapu je 40 eurov

njegova spletna stran….

lp, ina

Živjo, jaz jo iščem za zadnja dva tedna v juliju.
Mi daš fon?
lp

Pozdravljen

Jaz bom imela prazno prikolici prva ali druga 2 tedna v avgustu – morda bi se pa dalo zmeniti za druga 2 tedna. rugače sicer ne ddajam nepoznanim, a mi je ravno ena dolgoletna stranka – prijateljica odpovedala zaradi blezni moža. Naša prikolica je na krasni lokaciji – Čikata (Mali Lšinj) blizu dveh najboljših in najnovejših sanitarij. Opramljena z vsem – od mikrovalovne, palični mešalnik, radijo, vsa potrebna posoda in kar sodi zrven, picopek, pekač za tople sendviče…kuhinja je seveda v predprostoru, zunaj je velika stabilan miza pod paviljonom in tekoča voda, mreža za lenarjenje, 2 ležalnika, vse oddeje in blazine. V kuhinji imate vsa osnovna živila – sladkor, sol, kis, olje, vse začimbe, sredstvo za pomivanje sosode, gobice in vsa potrebna čistila. Cena na dan je 45 EUR – moj telefon: 040 650026 – Blanka
Prikolica je blizu plaže. Lahko vam pošljem slike.
lp Blanka

pozdravljeni
zanima me ali boste tudi v sezoni 2010 oddajali vašo prikolico in če tudi vaš sosed tam oddaja ,kajti rabim dve prikolici v neposredni blizini-2in 3 teden v juliju
cao

Pozdrav

Pozdravljeni še enkrat
Tudi mi iščemo nekoga, ki oddaja prikolico v Čikatu.
Želeli bi letovati med 17.7.-24.7.
Sicer vem, da je veliko že zasedeno v tem terminu, pa kljub temu upam, da se bo kdo našel.

Živjo.

Tudi mi bi potrebovali prikolico na Malem Lošinju v terminu 8-9.7.2010 do 24-25.7.2010. Če ima kdo kaj prosto, naj me prosim kontaktira na telefon 040 975 775 ali pa na mail tratnjekjasmina@gmail.com

Hvala

lp

Jasmina

Pozdravljeni

Ima še kdo prosto prikolico v čikatu v terminu od 20.7 do 20.8. za 14 dni?

Mlada družina s tremi otroci bi bila zelo hvaležna.

moj telefon: 041 66 33 32

Gregor

Tudi letos oddajate?

Iščem namestitev od 18.-21.8. AC Čikat. Mail na ztine77@gmail.com. Hvala!

lp.v zadnjem trenutku so mi iz neznanih razlogov odpovedali najem prikolice znanci.zanima me ce je mozen najem vase prikolice.zelo bi vam bila hvalezna saj sicer letos letovanje odpade ker smo vezani na kolektivni dopust.v čikat bi sli zaradi moje mame ki ima kronicni bronhitis in bi ji klima zelo odgovarjala.prosim kontaktirajte me na tel.030628048.hvala

Iščem v terminu 25,26,27 junij za 2 do 4 osebe. Lp Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close