Najem prikolice Cres, Lošinj
Pozdravljen
Jaz bom imela prazno prikolici prva ali druga 2 tedna v avgustu – morda bi se pa dalo zmeniti za druga 2 tedna. rugače sicer ne ddajam nepoznanim, a mi je ravno ena dolgoletna stranka – prijateljica odpovedala zaradi blezni moža. Naša prikolica je na krasni lokaciji – Čikata (Mali Lšinj) blizu dveh najboljših in najnovejših sanitarij. Opramljena z vsem – od mikrovalovne, palični mešalnik, radijo, vsa potrebna posoda in kar sodi zrven, picopek, pekač za tople sendviče…kuhinja je seveda v predprostoru, zunaj je velika stabilan miza pod paviljonom in tekoča voda, mreža za lenarjenje, 2 ležalnika, vse oddeje in blazine. V kuhinji imate vsa osnovna živila – sladkor, sol, kis, olje, vse začimbe, sredstvo za pomivanje sosode, gobice in vsa potrebna čistila. Cena na dan je 45 EUR – moj telefon: 040 650026 – Blanka
Prikolica je blizu plaže. Lahko vam pošljem slike.
lp Blanka
Živjo.
Tudi mi bi potrebovali prikolico na Malem Lošinju v terminu 8-9.7.2010 do 24-25.7.2010. Če ima kdo kaj prosto, naj me prosim kontaktira na telefon 040 975 775 ali pa na mail tratnjekjasmina@gmail.com
Hvala
lp
Jasmina
Iščem namestitev od 18.-21.8. AC Čikat. Mail na ztine77@gmail.com. Hvala!
lp.v zadnjem trenutku so mi iz neznanih razlogov odpovedali najem prikolice znanci.zanima me ce je mozen najem vase prikolice.zelo bi vam bila hvalezna saj sicer letos letovanje odpade ker smo vezani na kolektivni dopust.v čikat bi sli zaradi moje mame ki ima kronicni bronhitis in bi ji klima zelo odgovarjala.prosim kontaktirajte me na tel.030628048.hvala
Forum je zaprt za komentiranje.