zanima me vaše izkušnje VRSI-MULO?
uf, mi smo bili tam ene tri leta nazaj. takart smo bili še trije in hči je imela 9 mesecev. Bili smo v enih app. Sidro ali Jadro- ne spomnim se več, vem da je imel lastnik app. tam tudi majhno trgovinico. Vasica je majhna in mirna. Tam je ena trgovina, nekaj lokalov in majhen pirvat hotel, ki pa je takrat bolj sameval. Morje je mirno in zelo čisto. Na plaži je droben pesek- idealno za majhne otroke. Nekaj pa me je zmotilo: nikjer na plaži ni sence in je zato fajn imeti marelo in ob plaži vodi vaška cesta po kateri se domačini vozikajo sem in tja, tako da dobesedno na “cesti” ležiš. V vasici se nič ne dogaja- ni štantov. V “akcijo” se je potrebno zapeljat v bližnji Nin. Meni, z majhnim otrokom, je bilo všeč. Bil je mir. Ne vem kaj iščete vi.
Jaz bi šal, meni ni bilo žal.
Kljub vsemu uživajte.
ps.s ali veš v kateri app. greste- mogoče je pa še isti?
Lp,
Andreja
Moja starša preživljata poletja dol, midva z možem pa sva ravno ta vikend peljala sina na počitnice. Jaz doli že par let nisem bila, tako da sem bila zdaj prav prijteno presenečena.
Turistov je dosti več kot jih je bilo. Zdaj je celo en štant:), Imajo celo ledov hladilnik kjer prodajajo sladolede. Na hitro sem videla da sta sedaj celo dve trgovini.
Zasadili so tudi drevesa da nekaj melega senčke se tudi dobi. Je pa marela zaželjena. Kolikor sem videla je kar čisto in predvsem zelo mirno.
Uživajte.
ja malce
pozno a tudi mi smo bili letos že drugič tam, hodimo vedno v isti app.,in res je vse krasno. Imamo dva otroka…mir…majka.
da o gostoljubju lastnikov ne govorim
skratka nam je tam zelo všeč….bi vas pa prosila če mi poveste koliko je bila cena app na dan…..mi smo dali 70 eur na dan,bile 2 družine tako da na družino pride 35 eur,kar se mi zdi ugodno.
lp
Bili smo letos, zelo smo bili presenečeni, saj smo bili skoraj med samimi domačini in Hrvati, pa nismo doživeli niti 1 slabe izkušnje. Vasica lepa in čista. Preskrba zelo v redu, zlasti z ribami. V vasici je kar nekaj plaž oz. plažic, če pa se peljete kakšen kilometer pa imate na izbiro še kar nekaj plaž, to je droben pesek ali mivka. Čisto po želji, za otroke idealno. Nin pa je tudi zelo blizu, tam pa je gneča in se dogaja marsikaj. Tudi cene so se mi zdele zelo sprejemljive. Lepo se imejte!Lani smo bili na Hvaru, pa ni primerjave, tu je veliko lepše.
Ojla.
Nekaj sem že prebrala o Vrsiju. Me pa vseeno zanima, če je kdo dopustoval v zadnjih dveh letih pa če ima za dodat kakšne nove informacije… Mi razmišljamo, da bi letos dopustovali tukaj, čeprav tako težko letos izbiramo destinacije 🙂 Smo mlada družinica z dvema predšolskima otrokoma. Želim izvedeti čimveč informacij. Hvala 🙂
tz-vrsi.hr/
forum.roda.hr/threads/79494-Ljetovanje/page3
http://www.youtube.com/watch?v=q9ebgHvNyJQ
http://www.tripadvisor.com › … › Zadar › Zadar Travel Forum
in še mnogo več, le guglaj!
Forum je zaprt za komentiranje.