Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najamem prikolico

Najamem prikolico

Pozdravljeni!

Letos od 1.8-30.8.2010 bi najela prikolico nekje ob morju. Zanima me predvsem Istra in Kvarner. Imam tudi psa zlatega prinašalca. V celem mesecu bi bila sama v prikolici, za en teden bi se mi pridružil fant.
Pozna kdo koga, ki pozna, da pozna…. :))

LP Eli

Pozdravljeni, če ste morda za delitev pavšala, se oglasite,
midva iščeva bolj partnerje kot najemnike.

Sva sama, srednjih let, zelo rada na morju, športava…, kamp Kastanija (Novigrad), na spletu so vsi podatki, prikolica za 6 oseb, s komplet opremo, kuhinjo, hladilnik, žar….

še mail betyb1@yahoo.com.

Tudi jaz se odločam za delitev paušala prikolice stacionirane v Poreču camp bjela uvala.
info 041430864

Tudi mi iščemo urejeno družino za delitev pavšala v kampu Mareda (Novigrad), prikolica za 6 oseb z vsem udobjem, velika parcela (cca. 120m2) na mirni, senčni lokaciji. Po možnosti za daljše obdobje. Info: 031 368 901 Maja

Maja L. lep pozdrav!

Mogoče bi se lahko dogovorili za delitev pavšala. Če še niste s kom karkoli dogovorjeni, me prosim kontaktirajete na mail: olivija39@gmail.com
Za začetek me zanima koliko okvirno bi bilo stroškov z delitvijo pavšala, in kakšni bi bili še ostali stroški.
Za nas pride v poštev tudi najem za nekje 3 tedne.
Pozdrav!

V juliju bi najeli prikolico v kampu Koversada. Zainteresirani, pišite.

Najamemo prikolico ali mobilno hišico ali apartma za 2 meseca – julij ,avgust.Najraje na Krku, Puli ali Medulinu. V bližini morja in plaže. Tel 031 468 333 maja

prvih 10 ali 14 dni v juliju bi najeli prikolico v istri, če je le možno v kakšen mirnem kampu. Info: prikolica.istra@gmail.com

Na krku imaš mobilne hišice recimo v kampu Glavotok:
http://www.kamp-glavotok.hr/sl/cenik/cenik-mobilne-hisice.html

ali v kamp Ježevac:
http://www.camping-adriatic.com/sl/jezevac-kamp-krk/cenik

To se mi zdita še najboljša kampa na Krku.

Lep dan,

Barb
http://www.camp-oprema.si

Smo 3-članska družina. Najeli bi prikolico za 10 dni v času od 30.7. do 20. 8.
Ponudbe s slikami prosim na email novzacetek2009@gmail.com

Hvala in lep dan želim,
V.

Najeli bi prikolico od 5.8.2011-15.8.2011 v Biogradu ali oklici.

Lep pozdrav vsem skupaj!
Mene pa zanima, če kdo morda ve, kam bi lahko povprašala za najem prikolice za celotno sezono (od junija pa do septembra). V prihodnjem letu ali dveh imamo v načrtu sicer nakup prikolice, vendar bi želeli prej zadevo sprobati, koliko bomo dejansko res lahko izkoristili prikolico, zato bi letos radi najeli. Najlepša hvala za pomoč!!

Štiričlanska družina najame prikolico v terminu od 4.7.do 18.7.
Lokacija, čim bliže plaži.

pozdravljeni. oddaja kdo prikolico na naši obali? za 3 osebe. v mesecu juliju. prosim za ponudbe.lp

Tudi jaz najemem prikolico na Hrvaškem … v terminu med 15.7.11 do 30.7.11

Ja še mail za povpraševanje :

najemem prikolico na Hrvaškem … v terminu med 15.7.11 do 30.7.11

kukoveci@gmail.com , 040 474473

Najamem prikolico v Istri, otok Krk, ali severna dalmacija. V 32 in 33 tednu.

Kontakt na katjusa2010@gmail.com

Živjo!

S kolegicami bi rade najele prikolico za krajše obdobje (5.7-10.7). Lokacija v Poreču, Kamp Zelena Laguna ali Bijela Uvala.

L.P.

Prosila bi vas, če poznate koga, ki bi oddal prikolico v Stari Baški od. 24,7,2011 do 31,7,2011. Bila bi vam zelo hvaležna za odgovore. Hvala in LP

Pozdravljeni!

S prijateljico bi najeli počitniško prikolico od 28.8.do 31.8. in sicer nekje od slovenske obale do (najdlje) Poreča. Vsaka imava po 2 otroka, zato bi želeli lokacijo čim bližje morju (če je možno).

Ponudbe pošljite na: alenka.kosir@gmail.com

Najamem prikolico za 5-6 oseb,v Istri ali Kvarnerju od 12.8.do 15.8.2011.Če ima kdo prosti termin se priporočamo.Hvala

najamem prikolico v dalmaciji od 13 – 20.8

uros.rozanc@siol.net

V poštev pride termin 3.-.10.9.
Lahko me kontaktirate na petra982@yahoo.com

Pozdravček:-)
Ker bom drugo leto na porodniški, bom imela z družino čas za več morja:-)
Ker že leta hodimo v prikolico po 14dni, planiramo za leto 2012, da bi jaz in trije otroci bili lahko 2 meseca na morju, mož 1mesec+vikendi.
Sedaj smo hodili v Pulo v en privat kamp, drugo leto pa bi probali nekje bližje.

Poletja še ni konec, pa vseeno
zbiram informacije, če slučajno bi kdo oddal, ali pozna soseda:-), ki bi oddal prikolico za dlje časa, da se že kaj lahko informiram za naprej:-)

Še tisti, ki ste že najemali prikolico za dlje časa, prosim za vaše izkušnje z cenami.

Lepo prosim za informacije na prestica@gmail.com

Najlepša hvala in lp

Napisala odg na mail

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close