Najdi forum

ugoden dopust

pozdravljeni vsi ki si želite ugodno na dopust jas vem za apartmaje v biograd na moru po zelougodnih cenah že od 35€ na dan apartmaji se nahajajo v bližini plaže so zelo lepi novejši in res lepo urejeni primerno je tam tudi zelo za otroke govorim iz lasnih iskušen saj tam letujem že 5 let.
če vas zanjima mi pišite pa vam bom poslala kontaktne podatke lep pozdrav
gita

Prosim, da mi napišete kaj več o teh apartmajih oz.pošljete še kakšno sliko na mail.

princeska.zoja@gmail.com

Hvala in LP

982neli drugič lahko tud kar po hrvaško napišeš se ni treba mučit:)

Halo administrator,
pa to je nedopustno, mislim, da je čas, da se tudi takšni posti pričejo brisati (ali se morda brišejo samo posti, kjer izražaš svoje mnenje).
Reklama in še v takšni spakedranščini (če bi bila (bil) gita malo bolj podjeten (a) bi si vsaj nekoga našel(a), da bi to napisal kot je treba) nima kaj iskati na forumu.

Me pa prav zanima, kdo bi nekam, kjer mu je zelo všeč, vabil na dopust vesoljno Slovenijo…

jst*
Noben ne vabi če še nisi opazil samo priporočam.

Pozdravljeni!
Tudi sam vam priporočam en kratek oddih pri nas, vendar ne zato da si delam reklamo, ampak ker je še vse skupaj še zelo na novo, poceni, hkrati pa lepo!
http://apartmadrobez.si/apartma.html
Pa brez zamere!
Lep pozdrav!

Prosim za več podatkov na mail!

Hvala in lep pozdrav

****************************************** <http://saskolinka.moj-album.com/> saskolinka@gmail.com

Zares me zanimajo kontakti in ostalo saj se še nismo odločili kam bomo šli 8/8 na dopust. Za informacije se že vnaprej zahvaljujem.

L.P.toni

Pozdravljeni,

pravkar smo se vrnili iz dopusta na Hrvaškem in sicer Turanj, blizu Biograda na moru, apartmaji, 20m od morja, parkirišče, peščena plaža. Zelo lep kraj, domačini izredno prijazni, same pohvale, sigurno gremo še kdaj… imam slike, ki vam jih lahko pošljem. Kontakt: marin.zunic@zd.t-com.hr,
lep pozdrav

pozdravljen dejand!! zanima me ali je tisto cena (20€)za sobo ali apartma,ker vidim na sliki tudi kuhinjo?

982neli, mene zanima apartma v biogradu v začetku avgusta. prosim pišite na ella30@hotmail.com.

Hvala

982neli,

mene tudi zanima najem app v Biogradu, prosila bi za kontakt na mail: silvijvid@gmail.com

Hvala, Lp

Tudi mene zanimajo apartmaji: mihaela.domanjko@gmail.com

Pozdravljeni-982-Neli
Tudi naju zanimajo apartmaji za 4 osebe v Biogradu na moru, zato prosiva za več podatkov na mail:
blazoni1@yahoo.com
Hvala in LP

Lahko tudi meni posredujete slike? Zanima me dopust na morju s dobrimi pogoji za otroke (npr. senco na plaži,…): inchy85@gmail.com

Jaz bi tudi prosila za kontakt in fotke.

alma.cas@siol.net

Tudi jaz bi prosila za kontakt in sicer na e-mail tanja.marence@gmail.com

Tudi mene zanimajo apartmaji – od Neli

neli če nismo pozni tudi nas zanimajo informacije za biograd
karmen.slekovec@gmail.com

Spoštovani,

a še imate apartmaje v Biogradu? Mene to zelo zanima za letos. Prosim pošljite mi podatke na moj emial naslov.

zvezdica.zaspanka7@gmail.com

Hvala in lep pozdrav

prosim za slike in kontakt na mail: bogataj.vesna@gmail.com

Tudi jaz bi lepo prosila za kontaktne podatke za apartma v Biogradu.
Hvala 🙂

Lep pozdrav vsem!

Ker je tale tema zelo aktualna skozi celo leto, bi vam rada povedala za enkratno zadevo in sicer apartma pritličje, dva atrija, Červar-Porat, sezona 40€ na apartma, kar pomeni da ni na osebo!!!! Izven sezone 35€ na dan in ne na osebo! Hišni ljubljenčki dovoljeni, plaža blizu, vse blizu, apartma polno opremljen, super za otroke, igrišča, plaža…skratka zakon, smo bili letos in smo neizmerno uživali, tako da glede na ceno in ponudbo je super in res toplo priporočam.
Če bi koga zanimalo dodajam kontaktne informacije (mail):

nina.kreitmayer@gmail.com

Zanima me če še lahko dobim jaz podatke o tem apartmaju v Biogradu.

valerija.bruncic@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close