Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Mobilne hiške Hrvaška

Mobilne hiške Hrvaška

Pozdravljeni!

Razmišljamo, da bi letošnji dopust preživeli v mobilni hiški. Smo 4 članska družina, torej prav velike ne rabimo. Ponudbe je precej, pa me zanima, če mi lahko kdo iz izkušenj svetuje, kje na Hrvaškem, kjerkoli, bi v juliju dobila bolj poceni varianto in da je ok ter čimbližje morja.

Hvala že vnaprej in lp!

Mobilna hiška poceni je misija nemogoče, izpod 100 eur na dan pač ne gre, žal….Imajo visoko ceno in zasedenost ohoho…Srečno!

Greš na avtokampi.si in klikaš, klikaš…
Cene so kar visoke, pa hiške kljub temu precej zasedene, kar sem ugotovila lani septembra.
No v juniju se najbrž še najde pod 100 evri.

Moji predhodniki imajo prav, cene so visoke
Poznam nekoga ki ima hiško v Pirovcu tik ob morju, TOP opremljeno, ceno bi morala vprašati glede na termin…

Avtokamp Rožac čiovo. Cisti morje…majhen kamp…. vse hiske skoraj na plazi…. Restavracija…. Izlet na Šolto…..

V precudovitem Polariju (precudovit Rovinj) in Valkaneli (Vrsar, Funtana) so postavili nove mobilne hiske. Cen ne vem, si pa lahko pogledas na spletni strani druzbe Maistra, ki upravlja s tema dvema kampoma. Drugace po osebnih izkusnjah priporocam raje Polari, saj je res najlepsi kamp v Istri,

Meni so tile vsi kampi z hiškami top, sam kaj, ko cene izpod 100 eur ni, v sezoni tudi 180 eur na noč, pa nobeden luksuz….

poglejte malo na portale s kuponi, se najde tudi tam

imam mobilno hiško v kampu straško, prosto še od 24.8. naprej, 100€/dan, september še prost, seveda ceneje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close