Najdi forum

Pot ob žici

A kdo ve, ali se kaj plača za prijavo na Pot ob žici, kakšna je cena? In kdaj je štart, ob kateri uri? Teh podatkov ne najdem na njihovi spletni strani! Zanima me za soboto, 9.5., ko je celoten pohod (35 km)

Zanima me še, ali slučajno gre kdo iz Maribora? S kolegico nameravava iti, pa bi se morda lahko dogovorili za skupni prevoz!

Plačaš nič, vstopne točke pa ob 6h sigurno že delajo. Za prej pa ne vem.

Kakšna žica prosim lepo, a je tu še kdo, ki naseda tem komunističnim provokacijam?

Vse piše: http://www.pohod.si/Program.aspx

saj te nihče ne sili da greš

Nekateri še vedno živijo v prejšnjem tisočletju.

Nekateri še vedno živijo v prejšnjem tisočletju.[/quote]

Nekateri pa bi radi izbrisali zgodovino. Kar pa je na srečo misija nemogoče, če vam paše al pa ne.

ok, hvala za info, mislila sem le, če imajo kako zgornjo uro, do kdaj najpozneje lahko štartaš, a najbrž je čez cel dan!

ok, hvala za info, mislila sem le, če imajo kako zgornjo uro, do kdaj najpozneje lahko štartaš, a najbrž je čez cel dan![/quote]

Mislim da zna bit problem edino ce predolgo hodis. Racunaj da za krog porabis 6-8 ur. Ce startas ob 12ih, ne vem, ce bo na zadnjih točkah se kdo.

Ljudje se udeležujejo pohoda zaradi rekreacije, druženja… Ti pa mirno ostani doma.

Ljudje se udeležujejo pohoda zaradi rekreacije, druženja… Ti pa mirno ostani doma.[/quote]

hehe, se razume… mi seveda gremo zaradi rekreacije in ker nas zanima ta pot okoli Ljubljane… s temi negativnicami v postu pa se sploh nisem ukvarjala, ker itak ni vredno in take vedno ignoriram, saj s temi izpadi itak govorijo le o sebi… ;))

ok, hvala za info, mislila sem le, če imajo kako zgornjo uro, do kdaj najpozneje lahko štartaš, a najbrž je čez cel dan![/quote]

Mislim da zna bit problem edino ce predolgo hodis. Racunaj da za krog porabis 6-8 ur. Ce startas ob 12ih, ne vem, ce bo na zadnjih točkah se kdo.[/quote]

ne, ne, tako pozno pa ne bom 🙂 Tam okoli desetih najkasneje, tako da bi okoli štirih, petih že bili na cilju.. imam kar hiter tempo hoje! 😉

Da ni omejeno, kdaj lahko najpozneje štartaš?

Kontrolne točke začnejo ob 6-ih zjutraj, tako da takrat lahko pričneš s startom (ko dobiš karton), na točko, s katere si štartal, se moraš vrniti do 17-ih, če hočeš dobiti medaljo.

Prijavnine ni.

No, ti si že nasedel. Takoj ko nekaj zbode tvojo črnuharsko miselnost, se oglasiš. Dobro so te zdresirali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close