Kopanje v toplicah
Zdravo,
po dolgi delovni dobi sva z ženo pred slabim letom končno dočakala zasluženo penzijo zdaj pa ugotavljava, da bi lahko še zaživela kot upokojenca in zato iščeva primerne aktivnosti. Še najbolj nama dišijo toplice – po domače karkoli z bazenom, samo ne veva kam niti kako.
Sva iz okolice Ljubljane bivanje v hotelu pa si težko privoščiva zato naju zanima kaj nama priporočate? Kakšne so vaše izkušnje s tem? Kje imajo primerno okolje /ponudbo za upokojence? In pa kako se obnese sabo jemati vnuke? (imava 3 , od 5 do 13 let) Bi hotel kdo deliti kakšne izkušnje , doživetja? Seveda po možnosti kdo, ki tudi gleda skozi oči upokojenca.
Hvala, Jože in Cirila
nisem upokojenec, povem pa kako je z mojima dvema, ki sta tudi upokojenca in se ravno ne kopata v denarju…
si pa sem in tja privoščita izlete ,med druugim tudi toplice, kopanje in vzameta s seboj naše 3 otroke (od 3-10)…
velikrat gresta do Bleda, možnosti veliko….in potem kopanje, mislim,da v hotelu Golf…vedno pohvalijo, sem pa tja pa mislm,da gre mami še v wellnes Živa…
Moja babi in dedi gresta najraje v Lendavo. Mir. Lepa narava za sprehod. http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/lendava/
Forum je zaprt za komentiranje.