Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp Njivice, otok Krk

kamp Njivice, otok Krk

Prosim za informacije o kampu, glej naslov(urejenost, plaža, morje, sanitarijeipd.). Hvala in lep pozdrav.

Nisem iz kampa Njivice, ampak sem bila parkrat pri prijateljih in mi na prvi pogled deluje kot “romsko naselje”, večina prikolic ima zbite lesene nadstreške, wc-je, kuhinje, prizidke in ostale zmazke, ki po mojem mnenju ne sodijo v kamp……. no, morda pod pogojem, da je vse skupaj narejeno lično ne pa kar neki na hojladri 🙂

Kaj več ti bo pa odgovoril kdo, ki je večji poznavalev kampa.

To je seveda moje mnenje,…

Lep pozdrav,

to je res! plaže skoraj ni…pa še to si prisvajajo tisti , ki so v kampu tudi po 15-tih let ! pa če si v prvi , drugi vrsti , še nekako gre , so tudi sanitarije blizu…ostalo je pa katastrofa !

Kako morete kritizirati najmirniji kamp na Krku?

Kdor si hoče spočiti živce – predlagam Njivice.

Tudi izgled je čisto v redu, pa nudistična plaža tudi!

Ste pa razvajeni!

Sem imela priloznost biti pri prijateljih in ne bi nikoli imela prikolice tam. Ma sploh ne bi sla tja na dopust. Za 2 dni max.

Eni slovenceljni imajo ze malodane satelit na prikolici ne le antene, zabetonirano, ograje, vrticki, vrtne lucke…ni da ni. Ne mores verjet da imajo vse to v kampu!

Plaze skoraj ni oziroma je dolga mogoce 15 m. Malo peska in tam je cel kemp. Meni je res cisto mimo.

Da o kaksni mirnosti sploh ne govorimo. Ko smo bili tam za vikend, so v Njivicah tolk nazigali s tistimi onemanbandom, da nismo spali so 4. zjutraj. OBUP!

Sanitarije pa tako kot v vecini kampov po hrvaski – zalost in zalost.

KO sva si z možem ogledovala kampe na Krku in sva prišla v Njivice in videla plažo, sanitarije in “urejene” parcele, sva rekla ne hvala. Je pa tako, da mora po novem pravilniku o kampih vse kar ni premično, se pravi razni nadstreški, dodatne kuhinje in podobna navlaka stran. Tako, da bo vsaj kar se tiče tega vtisa ciganskega naselja malo drugače.

Ma ste putke vse se oglašate k nimate pojma in nobena od vas nima prikole v tem kempu. Da se bo pa moralo vse podirati pa ni res…
Mi smo že 10 let v tem kempu in nam je lušno. Zakaj? Ker je otok in je čista voda, ker je blizu cca 1.5 ure iz LJ, ker smo si naredili tako da se imamo fajn in ker se razumemo s sosedi…
Plaže sam kemp res nima veliko vendar če se malo sprehodiš imaš na levi divjo plažo na kilometre razpotegnjeno ali v drugo smer imaš tudi cca 4 km plaž. Vendar za pavšaliste plaža sploh ni pomembna ker ne hodimo poležavat in se pražiti raje počnemo kaj drugega oziroma se greš skopati in potem poležati na ležalnik pred svojo prikolico.
In Njivice so mi všeč še zato ker je zraven mesto se pravi, da mi 14 dni ni treba vžgati avto ampak se sprehodim in imam vse v dosegu roke.
Jaz vam predlagam, da za prvega maja odidete dol ker bo takrat veliko ljudi v kempu in vam bodo radi povedali kako in kaj.

tbb: no midva razmišljava da bi drugo leto postavila prikolo v Njivice. Pa me zanima ali imaš morda kakšno info, ali je še kaj prostih mest za pavšal? in koliko pride povšal, slišala sem da je tam nekje 1700 EUR. ali je to res?

kar se pa ostalih komentarjev, bom pa tako rekla: če si želiš mirnega, v naravi prežitvetega dopusta se podajte v kamp, če pa si želite luksuz in zgloncane wc-je in podobno pa se odpravite na Maldive, kjer vas ne bo nihče z nobeno muziko motil, plaže imate na kilometre (peščene) in ležalnike na plaži in imate idilične kolibe, ki niso podobne romskemu naselju!!!!! 🙂

Kok ste res ene putke!

Pozdravljeni, v kampu sem bil 20FEB2011 da vidim kakšno je stanje in kaj se prodaja- splača kupiti.
In v kampu se kar dogaja.
Popravlja se vhod, razpeljuje kanalizacija in voda. V kampu se postavljajo mobilne hišice. S postavljanjem hišic so pričeli v spodnjem delu kampa,takoj za vhodom. Letos bodo baje tam postavili 30 hišic, nadaljevali pa bodo drugo leto v prostoru pod cesto do trgovinice in nad cesto med ograjo in recepcijo. Hišice so baje posledica novih trendov :D)). Končno stanje naj bi bilo 30% hišic, 70% kamperjev – šotorov+prikolic+avtodomov.
Baje se bodo morali umakniti tudi najemniki prostora v trikotniku restavracija Ribič-obala- spodnja cesta. Razlog je zakon o obalnem pasu- javnem dobem…. al nekaj podobnega. Drugače se kampu obeta veeeeeelika denarna kazen . Sam umik prikolic direktno s same obale pozdravljam, saj so nekateri posamezniki zagradili ne prikolico ampak tudi dostop do morja tako da so nastale male privatne plaže.
Padli naj bi tudi nadstreški…….prijatelj mi je povedal da padajo baje že leta..;D))
Se pa ne popravljajo WC-ji, ceste…ni otroških igrišč, rekreacijskih površin..
Razen bližine, cene – lansko leto od 1700-2000 evrov je stvar vredna premisleka.
Sam bom z nakupom počakal kljub temu da se prodaja kar nekaj prikolic, saj recepcija še ne deluje, tako da podatkov s prve roke ni mogoče dobiti. Če ima kdo kake informacije se kot morebitni kupec priporočam.
Poznate kak drug kamp kjer cena ne gre v nebo in je senca.
LP dolenc

Pozdravljeni,

Mi smo lani kupili prikolico v Njivicah in smo zaenkrat zelo zadovoljni. Prikolico imamo v mirnem delu, sosedje prijazni, do trgovine in plaže imamo 3 minute…
Je pa res, da ta zakon o rušenju nadstreškov in podobnih stvari pripravljajo že par let, čeprav kolikor vem so lani že morali odstranit zunanje kuhinje in podobne zgrajene stvari, nadstreški so še lahko ostali. Smo dobili obvestilo, da bi naj do leta 2012 morali to odstranit, ampak se tudi to misli spremenit, tako da upamo, da ne bo treba. Je pa vsekakor fajn, ko prideš iz prikolice in npr. dežuje, pa se lahko lepo usedeš pod streho in nisi moker, sploh pa če še imaš 2 otroka. Pavšal so letos dvignili, lani je bilo za plačat 1700€, letos pa 2000€, ampak če se veliko koristi, potem še gre nekako skozi!
Sem pa mnenja, da se zato prodaja toliko prikolic ravno zaradi tega, ker bi morali te nadstreške porušit. Če se pogleda na internetu, se prodaja že v prvih par straneh najmanj 6 prikolic iz Njivic. Saj nekateri imajo res narejeno tako, da niti ne zgleda lepo, pri naši prikolici pa imamo ravno toliko, da postavimo čez streho plahto in da ne dežuje noter.
Se pa vsekakor strinjam, da bi se določene prikolice direkt iz plaže odstranile, ponekod moraš it 500m, da lahko do plaže prideš, ko imajo vsi ograje in še to zaklenjeno.
Je pa tudi problem z vodo, v naši ulici in še par primerih je ni, tako da mislim, da še morajo najprej to uredit, pa razsvetljavo seveda, potem se pa lahko začnejo pogovarjat o rušenju.

Dragi moji! Kamp Njivice je super Kamp!! Zakaj mora biti vedno vse “poštirkano”. Eni so resnično pres…ni. V Kamp z možem hodiva 11 let in sva vsako leto bolj zadovoljna. Resnično pa se dogajajo ogromne spremembe v kampu, kar smo s težavo sprejeli, vendar sem z dneva v dan bolj zadovoljna. Levo od vhoda (najstarejši del kampa) se bodo do junija postavile kamp hišice za znane kupce. V celem kampu pa bodo pričeli z odstranjevanjem nesprejemljivih nadstreškov in podobno. Torej, vsi ki imate nadstreške jih morate do konca letošnje sezone 2011 (konec oktobra) nujno odstraniti!!!! To bo za marsikaterega šok, ampak tako pač je!! Kamp bodo po njihovih besedah dvignili na nivo Straška (Lošinj) in naj bi bilo super lepo. Ni nam točno jasno kaj naj bi se dogajalo z ostalimi prikolicami v kampu, vendar bo v naslednji sezoni naslednji korak z hišicami, zato vsi ki imate namen kupovati v Njivicah PREMISLITE in se pozanimajte kaj točno kupujete. Obstoječe naj bi šlo skoraj vse!!! Pamet v roke!

Se strinjam z Tinco123. Kamp Njivice je super. Lani so ga opremili z mobilnimi hišicami in ga zelo lepo uredili tako da tistih nadstreškov o katerih ste pisali več ni. Ko smo bili lani tam,smo se počutili kot v čisto drugem kampu. Poglejte si fotografije: http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=171#tab4_kamp

Če kampirate v kempu njivice potem bi lahko vidli da so nadstreški še vedno in tako bo tudi ostalo.V zgornjem delu kempa se jim ni treba nič bat da bi kaj delali ali da bi morali kaj odstranjevati.Spodnji del bojo postavili hiške pa še to ne to zimo.
Ne nakladajte preveč.Drugače pa kamp ni naredil kaj dosti več od hišk.Na plaži še vedno ni tušev,cesta je obupna,trgovina se bo vsak čas podrla,na wc invalid n more….
So še zelo,zelo daleč od treh ali celo več zvezdic.

Sem bila oktobra v kmpu njivice in res ne vem Tinca kaj ti je tok všeč.Si že bila v kakšnem drugm kempu?Tako kot je zapisala predhodnica razen hišk niso naredili nič.Pa še to je bilo rečeno da bodo vse hiške iste ko pa zdaj pogledaš je pa kot cigansko naselje z vrtovi pri eni od hišk sem celo videla nasad lubenic.Do hiške se pripelješ po makadamu ko pa začnejo z drevesa padati želodki greš lahko pa samo še domov drugače ti raznese glavo.
Ni košev za smeti razen ob plaži dva ali trije.Takoj ko se pripelješ čez rampo te pozdravijo kante za smeti in vse nametano okoli njih.Hiške en zraven druge da lahko slišiš kaj se pri sosedu dogaja.
Meni osebno ta kamp ni všeč.

l.p.

V kampu smo bili dvakrat zapored. Ne vem kako je bilo prej, ampak očitno so ga morali precej preurediti, ker nam (štiričlanski družini) je tako všeč, da se bomo še vračali.
V prid mu govorijo
– Bližina; z odprto cesto nad Bakrom zdaj kar padeš na most
– Velike parcele za kampiranje
– Urejena infrastruktura
– Solidna plaža; sploh levo od bara
– Bližina mesta
– Dobre možnosti za rekreacijo
– WC-ji so moderni in solidno vzdrževani; koliko se to ob ljudeh pač da.

Pomanjkljivosti
– Osebje zna biti rahlo nedostopno (ampak zelo odvisno od posameznika)
– Ob močnem dolgotrajnejšem dežju tla ne požirajo vode in se lahko ta zadržuje na parcelah s škarfami (2014)
– Internet je, ampak praviloma je zvečer pretočnost slaba; ni pa to kakšen hud minus, bolj razvajenost

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close