Najdi forum

HURGADA

1.10 bi šla rada v Hurgado. zanimajo me vaše izkušnje….

SUPER!!!!

Izberi si tak hotel, ki ima zraven koralni greben, da se ti ne bo potrebno kam voziti na potapljanje. Priporočam, ti tudi izlet v puščavo z buggyem, je super doživetje.

Ojla Lili !

Odvisno od tega koliko si stara in kaj pričakuješ od tega dopusta. Lahko vzameš kak hotel v
središču Hurgade ( Seagul ), kjer je največ slovencev in je v središču dogajanja. Plaža je tako tako !
Če želiš lepšo plažo in mir pa greš malo ven v kakšen zalivček ( Desert rose, king Tut… ). Žnjorkljanje
nikakor ne zamudi. Če ti finance dovoljujejo idi na izlet v Luxor ! Kairo ? Če rada zgodaj vstaneš in obožuješ dolgo vožnjo.
Ej v Hurgadi poišči Srbsko pivnico ! Samo omeni lastniku, da si iz ex Yu in boš pol vidla kaj je žur !

Če imaš še kakšno vprašanje javi !

Matjaž

jaz sem izbrala ravno ta hotel seagul resort. a plaža pri tem hotelu ni lepa? kaj pa hrana?

Priporočam hotel Desert rose. Od centra je sicer oddaljen par kilometrov, vendar so taxi povezave odlične. Sobe so zelo prostorne, hrana samopostrežna in OK. Koralnega grebena sicer nima, glede na to da je šnorlanje ki ga ponujajo agencije ( 20 – 25 $ na osebo, otroci polovično, celodnevni izlet okoli Gyftun islanda, štije postanki za potapljanje+kosilo, maske, plavuti vključene v ceno ) obvezno, pa ne zamujate ničesar. Simpatičen je tudi popoldansko – večerni izlet v puščavo k beduinom ( fatamorgana, tek po sipinah, jahanje kamel, ogled beduinske vasi in njihovih običajev, sončni zahod, večerja, vodna pipi, ples z beduini ).
Splača se pogledati tudi Luxor, ki je vendarle bližje kot Kairo, čeprav z enodnevnik izletom nimam izkušenj ( prespali smo v Luksorju ) . Vožnje je cca 4 ure v eno stran v konvoju. Pokrajina je zelo zanimiva, prva polovica puščavska, druga polovica ob zelenih kanalih Nila )
Želim vam prijetne počitnice!
Andrej

Hej !

Sploh nisi izbrala narobe. Hotel je povsem odličen, in hrana tudi. Nič ti ne bo manjkalo !
Plaža ? Dejansko ji nič ne manjka. Le vedeti moraš, da je ta hotel prav v središču Hurgade in
so zraven te plaže tudi pristanišča za ladjice, ki vozijo na žnjorkljanje. Ne pričakovat rajske plaže in miru ! Ej ! Saj imaš internet in poglej kako zgleda zadeva ! Na spletni strani http://www.reise.de na 14 strani imaš fotografije tega hotela in plaže. Prvo vnesi državo in kraj.
Lahko pa greš direkt preko Googla ! Hotel je ” Sea Gull Beach Resort ( Hurgada ) !
Hotel ima tudi lep bazenček kot vsi ostali. Upam, da ne boš samo ležala na plaži. V Egiptu se da
ogromno doživet. A veš kdo je trenutno slovenski predstavnik doli ( Suzana ali Marjeta ) ?

Pozdrav

Matjaž

hvala matjaž! nevem kdo je trenutni predstavnik spodaj, žal. veš kaj me še sam zanima, kak dolgo traja let od brnika do hurgade?

Ojla !

Let ( direktni ) traja cca 3 ure in pol.
Koliko pa mi je znano je let najprej za Sharam in nato za Hurgado !?
Razen, če niso kaj spremenili ??

Ej ! Uživaj v dopustu !

Matjaž

hvala, se že veselim 🙂

Zdravo Zanima me če je že kdo bil v sunrise select MAKADI in a je uredi hotel

Zdravo Zanima me če je že kdo bil v sunrise select MAKADI in a je uredi hotel

Sunrise Makadi Royal? Če je ta je super, ima normalno plažo, sto metrov stran pa koralni greben. Drugqače pa v njem, ni da ni…itak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close