Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vidaliči na pagu

vidaliči na pagu

Letos gremo prvič na morje v kraj vidaliči na otoku Pagu v malo hišo z enim apartmajem Galeb.je mogoče že bil kdo tam? kakšen je apartma,plaža,najbližja trgovina?! Zaskrbljena mamica

Mi smo bili v teh apartmajih pred štirimi leti. Bili smo v apartmaju v ta veliki hiši. Naš apartma je bil kar solidno opremljen, plaža je majhna a prav lušna, drobno kamenje, zadosti senčke, na plaži je bil en plastičen tobogan. Plaža je čisto privat, samo za te apartmaje. Kar se tiče samega apartmaja in plaže mi je bilo vse ok, ni mi pa bilo všeč, da praktično nimaš kam iti peš. Apartma je tik ob glavni cesti, kjer se mi z otroki ni za sprehajat. Če smo šli v trgovino, smo se nabasali v avto in se odpeljali v Novaljo, isto za večerne sprehode, v avto in v Novaljo, ali Zrče…. Tam se pač nimaš kje sprehajat. Aja, ena mala trgovinica je v vasi, a spet moraš na glavno cesto…. tako da mi je nismo koristili. Želim vam lep dopust! Pag je lep in naredite lahko veliko lepih izletov.

tudi mi smo bili pred leti nekajkrat tam na dopustu.
res idealno za majhne otroke, ko imaš plažo čisto pred nosom. stvari za plažo imate lahko ves dopust spravljene v lopi na plaži in nosite res minimalno krame sem in tja. sicer je pa samo nekaj stopnic od apartmajev do morja. je pa to res privat plaža in paše k tem apartmajem. mogoče ne bi bilo narobe, če vzamete kakšno marelo za senco. pa če je ne boste potrebovali na plaži jo lahko daste napol v vodo, da se otroci lahko igrajo v senci.
tudi nam je bil edini minus, tak kot piše rumba, da ne moreš iti nikamor peš. sicer kakšnega večjega prometa na tej cesti ni, ker prideš samo do Matajne, potem je pa konec ceste, pa vseeno ni da bi se tam sprehajal.
trgovina je na pol poti do Novalje, zvečer je pa tudi v Novalji kar luštno.

če te še kaj zanima, kar vprašaj. smo bili tam 5x, potem pa ugotovili da moramo malo spremeniti lokacijo.

Zelo se zahvaljujem tebi rumba in hiha za odgovore.Zanima pa me še če so tam komarji?! in če mogoče kdo ve kako je kaj v tisti mali hiški z enim apartmajem? lep dan vam želim

kadar smo bili mi tam, so bili tudi komarji. so pa vedno popikali samo starejšo hčerko im moža, mene in mlajše pa niti ne. mi smo vedno imeli tisto zadevo v vtičnicah, pa ni pomagalo. tudi doma nam ne :-(( najbolj je pomagalo zgodnje jutranje “masakriranje” spečih komarjev. pa da smo potem okna odprli samo v temi.

tisto hiško z enim apartmejem kamor greste vi, sem videla samo takrat ko je bila na novo narejena. pa še to bolj na hitro. kakor se spomnim je lepo urejena. mogoče vas bo malo motilo, če bodo drugi parkirali avte pred vašo teraso. ker kakšnega velikega parkinga ni, se pa da vse zmenit.

so pa tam večinoma Slovenci, vsaj takrat ko smo mi hodili tja, ni bilo nikogar drugega.

stokrat ti hvala hiha za te informacije! pagica

kdaj pa greste? Mi smo pri tem lastniku že par let, sicer v taveliki hiši, ker smo samo trije. Plaža nam je všeč, na eni strani ima kar veliko sence, na drugi polovici pa niti ne in je fajn imeti kak senčnik, vsaj za otročke, če jih imate.
Apartma v hišici je najnovejši in je kar dobro opremljen. Je pa res, da ponavadi vsaj dva če ne trije parkirajo pred to hiško.

Je pa tako, da so v večini tam Slovenci z otroki, lastnik je v redu. Mi se vsako leto dobimo še z dvema družinama in imamo kar družbo.

Mogoče se celo vidimo.

LP, mOjca

Gremo sredi julija (15) z štiri letno punčko in šestletnim fantom

uh, škoda. Mi imamo tudi 6-letnika, ampak gremo 22.7. in se bomo verjetno zgrešili?!

No, lepo se mejte, Mojca

Mi smo tudi bili v teh apartmajih. Vednar je lastnik sicer OK ampak ne mara živahnih in glasnih otrok. Takrat ko smo bili mi je bilo v teh apartmajih cca 11 otrok podobne strarosti, ki so se podili in vriskali pa je bilo s strani lastnika veliko živčnosti. Poleg tega so apartmaji zelo zanemarjeni, da ne govorim o jogijih na katrih se spi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close