Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice juhu grem na romantični vikend

juhu grem na romantični vikend

Haloo!

S partnerjem greva na romantični vikend v Opatijo, hotel Admiral 5*. Juhuuuu. Kaj takega si privoščiva le za moj ali njegov rojstni dan – kot darilo. Presrečna sem. Zanima me, ali je katera že bila v tem hotelu? Kako je z uporabo SPA cone, uživava v savnah, ali se je potrebno naročit?

Sem že vprašala v hotel, pa sem dobila čuden odgovor, češ če je prosto lahko vstopiš, če ne si pa rezerviraj???

Hvala za odgovor, če ga bo ko poznal.

LP

samo nimam partnerja.

🙁 in objem. Sej bo. Tudi jaz ga nekaj let nisem imela, pa sem mislila, da ga ne bom dobila, ker imam dva otroka… pa se je vse obrnilo čez noč.

Tudi zate posije sonce, ne skrbi…

Saj je povsod tako. S temi Spa-ji je tako, da se je logično potrebno za masaže ali kakšne druge individualne tretmaje naročiti in zna biti kak vikend kar gužva (vsi bi šli popoldan, ko se temni). Če greš samo za dva dni, je najboljše, da termin rezervirata takoj ob prihodu. Jaz sem včasih (sicer v slov. termah) že predhodno po telefonu. Za savne še nisem doživela, da bi bilo vse polno. V Admiralu še nisem bila, tako da ne vem, kako velik wellness imajo.

Po moje je odgovor v smislu, da ne morejo predvideti kako bo takrat. Če bo gužva si bosta pač prej rezervirala. Kot karte v kinu in sedežni red 🙂

SUPER!
UŽIVITA!!

nimam partnerke, pa si jo želim…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close