Oblačila za mlajše visoke moške – KJE?
Kje bi veljalo pogledati za oblačila (športna eleganca, casual) za visoke mlajše moške, z normalno postavo?
(za višino nad 190 cm)
Povsod se dobijo samo kavbojke, klasične podaljšane srajce…morda kake klasične poslovne obleke v podaljšanih verzijah…
Potrebujem pa namig, kam iti po oblačila za vsak dan, za normalno ceno.
V navadnih trgovinah je vse prekratko…če vzamemo večjo velikost, je potem preširoko.
Res sreča je, če se najde kaj primernega – po celi živčni iskalni vojni in brezplodnem pomerjanju
Hvala…
Hm…trenutno rabi kak pulover/jopo, nekaj bombažnih ožje krojenih majic z dolgimi in kratkimi rokavi, hlače, ki niso jeans ali poslovne na črto…
Mogoče še kako dolgorokavno športno – moderno srajco… (ne klasično).
Bova šla v P&C in res rekla, da naj nama kar prodajalka išče…. 🙁
Imava pa zaenkrat skoraj same slabe izkušnje z nakupi – komaj ga še zvlečem v kako trgovino, ker je vedno “saj mi nič ne bo zadosti dolgo”.. (in to drži)
Moja bobipalčka od tipa recimo ne more dobit pižame …
Če si visok in normalno širok, ni problema, če si visok in suh, je pa res težko. Tudi ena in ista firma nima vedno enakih krojev, ne moreš recimo rečt, Mura ima pri vseh majicah malo daljše rokave.
Ravno prejšnji teden mu je uspelo najti primerno bundo v S.Oliverju in jo je brez pomišljanja kupil, čeprav je bila draga.
Moj ded, tudi dvometraš (ampak ne bobipalčka, kot je ena napisala, lol, ma kr neke čez 90 kil), dobi zgornje dele (polovre, mikice) normalno v H&M in v New Yorkerju. Pač mora vzet XL in mu majce res ne stojijo šminkersko oprijeto (thnx god!). Sploh pulovri iz New Yorkerja, od SMOG mu zelo pašejo. Sicer pa c&a se tudi da kaj najt. Hlače pa leviske, mmmm, mu nardijo tako rit, da so se mi kr sline zdajle pocedile 😀
Forum je zaprt za komentiranje.