Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zavarovanje rizika, nateg

zavarovanje rizika, nateg

Z možem sva plačala potovanje-križarjenje, plačala letalske karte do Rima. 14 dni pred potovanje sem zbolela in ostala sva doma. Računala sva na refundacijo, saj sva zavarovala riziko odpovedi pri April assistenca coris v Ljubljani. (24h brez skrbi Coris zavarovanja)!?
Predala sem jim celotno zdr.kartoteko in gladko so zavrnili izplačilo stroškov. Poklicala sem tudi njihovega direktorja Marka Valjevca, ki pa je bil nesramen do mene, češ kako si dovolim klicati in dvomiti odločitvi pritožbene komisije Assistence Coris, ki je pooblaščenec švedske zavarovalne družbe Solid.
Zanima me, ali je sploh kakšna možnost oz. na koga naj se v tem primeru odbrnem, saj sva za to potovanje odštela dobrih 3.000 eur.

Če meniš, da si glede na zavarovalno pogodbo upravičena do povračila stroškov, bi se jaz obrnila na Zvezo potrošnikov. Berem revijo VIP in vidim, kako dostikrat pomagajo v kakšnih zadevah.
Ne vem, kako pomagajo tistim, ki niso člani, ampak za tak znesek se ti konec koncev tudi splača včlanit oziroma naročit revijo, cca 10 evrov za 3 mesece/3 izvode revije.

Jaz sem to enkrat uveljavljal pri Intelekti ker je sin zbolel in sem dobil vse nazaj….

hvala obema za odgovor. bom upoštevala nasvet. Lp,Marija

in, kako se je zadeva uredila? upam da čim bolj uspešno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close