Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice morje Murter-prvi teden septembra

morje Murter-prvi teden septembra

hmmm a se še splača it takrat na morje?

najlepši čas za morje, junij in september, ko otroci zrastejo bom hodila samo še takrat na dopust!

obeti so taki, da naj bi bilo v septembru lepo do 30 stopinj. Samo Murter pa meni ne gre nekako več, odkar so imeli ene dve leti nazaj tako hudo neurje, da je bila res groza.

Prejšnja leta ja, letos pa dvomim, da bo sploh še sonce. Počakaj do konca meseca, takrat se bo videlo za naprej. Mogoče se bo pa zgodil čudež ;)))

junij in september sta res zakon, junij zaradi dolgih dnevov, september zaradi toplega morja. Sta pa oba precej rizična, če je vreme slabo, je mrzlo in res nimaš kaj početi….

Jaz grem, pa ne le takrat. Tudi v oktobru so še lepi vikendi na morju.

Čimvečim ljudem naj Murter ne bo všeč, manj gneče bo tam.
Murter je zakon!!
Glede vremena ti pa lahko zagotovim, da vreme bo 🙂

Evo mi smo zdej iz morja – no 2 dni nazaj. Dva tedna sonca z eno manjšo nočno plohico. Tukaj v Sloveniji pa menda skoraj ni bilo dneva, da ne bi padal dež. Še za info – bili smo pri Zadru, kjer domačini pravijo da bo zdaj sonce do konc septembra, da pa so imeli junij in julij obupen in da še ni padlo toliko dežja

Mi smo bili pred par leti 2x zapored na Murterju v začetku septembra. vreme je bilo obakrat super (toplo in ne prevroče, nikoli ni deževalo), je pa bilo morje prvič mrzlo (in sem se kopala točno 3x po 2 minuti :)), drugič pa čisto prijetno toplo.
Super je bilo, obakrat.
Se mi tudi zdi, da je zdaj vreme južneje kar lepo in toplo, tako da po moje je sam za iti 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close