dopust na jadrnici
letos se prvič odpravljamo na dopust z jadrnico. Otroci so zrasli in gredo po svoje. Dve družini naših prijateljev že leta dopustujejo na 10 dnevnem jadranju.Letos sva se odločila, da greva tudi midva.
Pa omenim včeraj možu, da greva v ponedeljek na razprodaje pogledat za kake nove kopalke, pač kot vsako sezono.on pa, da za tistih par ur v marini bodo lanske čisto o.k. Pa ga začudeno pogledam.? on pa meni ali sem mislila, da bomo na jadrnici v kopalkah. Meni je popolnoma jasno, bom v kopalkah. Ostali kot želijo.Pa on spet, da sem 100 let za luno in se mi bodo smejali. Halooo?
Redno jadramo in nikoli nismo nudisti. Ne mi ne noben okoli nas. Kar se prakticira nudizem je za se malo posončit, da izginejo robovi. Ko skačeš gor pa dol pa so vsi vedno oblečeni.
tanja pokliči te prijatelje in jih vprašaj. Sicer pa vsiljevanje nudizma nekomu, ki se ne počuti dobro tako je prav nesramno.
Če bodo vsi nagi in samo ti v kopalkah, bo res izpadlo malo čudno. Ti si tista, ki se pridruži njim, torej tebi nihče ne vsiljuje nudizma, oni pač furajo sceno, kot vsako leto. Poskusi se prilagoditi. Čeprav, priznam, meni bi tudi bilo nelagodno. Če sva sama z možem, sva vedno brez kopalk. Če bi bili še prijatelji zraven, pa….si ne znam predstavljati, kako bi se počutila. Če bi bili vsi nagi, bi se najverjetneje slekla tudi sama.
Če greste letos prvič na morje, je itak fajn, da ste v dolgih hlačah
in majčkah vsaj prve dni, ker drgač te na barki speče kot ražnjič.
Drugače je pa itak najbolj bedno katerikoli odrasli osebi govorit, kako
naj se oblači ali ne oblači. A je dopust al ni? A je lahko (hvalabogu)
vsak kot mu paše al ne?
Mi smo jadrali 20 let…pa si se slekel, če ti je pasalo, oblekel, ko ti
je pasalo ali ko smo kje pristali…da bi pa kao špilali frajerja ker
se kao na barkah MORA slečt al pa MORA oblečt točno take pa take cote…
….temu se pa reče hohštaplarija in snobovstvo…ne pa dopust.
Tudi jaz sem bila že kakih 10x na jadranju in sva z možem sicer nudista, pa na jadrnici nismo bili nikoli nagi, zlasti ne ko se skače naokoli. Mogoče se kdo kdaj posonči brez, ampak hodi pa nikoli nihče nag. Oziroma pred 15 leti je eden okoli hodil nag in mi je bilo precej neugodno, saj ko sem sedela na jadrnici in je priletel mimo, mi je njegov penis bingljal ravno pri obrazu nekje. Na nudistični plaže človek nikoli ne pride tako blizu drugemu nagcu, kot je zaradi narave stvari na jadrnici običajno.
Midva sva bila na takšnem jadranju 6let nazaj, ko sva bila še sama. Bila je ogromna jadrnica, gor nas je bilo dvanajst. Samo še en par sem dobro poznala. Vsi so bili nagi, povsod so bili bolj ali manj trdi penisi, trije pari pa so ves čas mešano sexali. Bilo mi je strašno neprijetno, nisem se slekla, ker me je bilo skoz strah, da bi mi kdo pomotoma tiča kam porinil.
mogoče se nismo razumeli: pri nas ni bilo grupnega seksa, seksali so posamezno, a brez posebnega skrivanja.[/quote]
Saj sem razumela, ampak jaz nisem še nikoli videla para seksati tako brez zadržkov, tako da mi je že to zanimivo. Če bi to počela na jadrnici z mano, po mojem ne bi mogla nehat gledat, tako kot pri kakšnem preveč izrazitem dekolteju, ki me kar notri posrka, pa nisem lezbijka. Zanimivo, res.
mogoče se nismo razumeli: pri nas ni bilo grupnega seksa, seksali so posamezno, a brez posebnega skrivanja.[/quote]
Saj sem razumela, ampak jaz nisem še nikoli videla para seksati tako brez zadržkov, tako da mi je že to zanimivo. Če bi to počela na jadrnici z mano, po mojem ne bi mogla nehat gledat, tako kot pri kakšnem preveč izrazitem dekolteju, ki me kar notri posrka, pa nisem lezbijka. Zanimivo, res.[/quote]
Te čisto razumem. Ko so seksali tudi jaz nisem mogla umakniti pogleda.
Saj sem razumela, ampak jaz nisem še nikoli videla para seksati tako brez zadržkov, tako da mi je že to zanimivo. Če bi to počela na jadrnici z mano, po mojem ne bi mogla nehat gledat, tako kot pri kakšnem preveč izrazitem dekolteju, ki me kar notri posrka, pa nisem lezbijka. Zanimivo, res.[/quote]
Te čisto razumem. Ko so seksali tudi jaz nisem mogla umakniti pogleda.[/quote]
Zoprno je bilo le to, da si bila sama, če ne bi tudi ti lahko svojega zvlekla v kabino (saj ne, da je kaj dosti več zasebnosti), pa hopa. 🙂
bol komot je če si brez kopalk, kaj boš sušila tiste mokre kopalke na sebi, ali pa kot nekatere se kar naprej preoblači kot, da je na modni prireditvi. Če greš že na plažo greš na nudo plažo, samo problem je ta, da je v Slo. malo ali nič organiziranih nudo plaž. Če si pa na jadrnici ali podobnem čovnu pa se prilagodiš večini.
Forum je zaprt za komentiranje.