Medulin-rahla zmeda s hoteli
Letos sem se nekako ”zapičla” v Medulin. Zanimajo me pa mnenja o hotelu Park Plaza Belvedere. Baje naj bi bil letos prenovljen. V tem je problem. Na nekaterih spletnih straneh so super lepe slikice, na nekaterih pa ni duha ne sluha o tem, da bi bil prenovljen.
Na Sončku mi je gospa zračunala, da bi me petdnevni dopust tam, za dve odrasli osebi in otroka, stal okoli 900 eur (mogoče brez balkona). To se mi zdi ogromno, glede nato, da nisem niti ziher kake sobe so.
Če mogoče kdo ve kakšen je hotel, mi naj prosim sporoči!!!!!!!!! Pa, če je bil kdo tam, ste imeli probleme z balkoni?????
Pol pa še me zanima glede hotela Park Plaza Medulin. Je tudi full lep (pa drag;)) Baje je samo za odrasle. Gospa v agenciji (kjer nimajo tega hotela v ponudbi) mi je rekla, da je to pri hotelih različno. In sicer eni hoteli majo fore pa štejejo osebe starejše od 11 let med odrasle, v nekaterih je primer pa je to mišljeno, da lahko v hotelu bivajo otroci starejši od 12 let, in še za mene črn scenarij: PREPOVEDANO BIVANJE ZA OSEBE MLAJŠE OD 18 LET. Kakšne so vaše izkušnje s tem????? Imam 13 letno hčerko zato sprašujem.
Hvala za odgovore;)
Še nikoli nisem rezervirala hotela preko agencije, zmeraj direktno.
Na spletu poišči kontakte od hotelov, ki te zanimajo in pošlji povpraševanje. Dostikrat ima hotel tudi kakšne akcije. Lahko tudi pokličeš direktno v hotel in se pozanimaš, kako je s prenovo in glede vsega, kar te zanima.
Cene lahko preveriš tudi na http://www.booking.com ali kakšni drugi spletni strani za rezervacije hotelov. Tu najdeš tudi ocene hotelov.
Pozdravljena!
V hotelu belvedere v Medulinu sva bila s fantom dve leti nazaj. Hrana je odlična, plaža je v neposredni bližini in tudi super urejena, prav tako zunanji bazen. Notranji bazen pa je porazen. Če je bil v tem času prenovljen ne vem, vendar dvomim, da se boste poleti kopali v notranjem bazenu(razen v primeru slabega vremena). Sva pa imela težave z zlomljeno posteljo, ki se je sesedla, ko sem se prvič usedla na njo.
Sama bi dala hotelu oceno 5/10.
Evo, pa smo že nazaj z dopusta! Odločili smo se za hotel Park Plaza Belvedere in bilo je enkratno. Sploh ne najdem niti ene stvari, ki mi ne vi bila všeč. Za letos prenovljen hotel smo plačali izredno malo, res sem našla izredno ponudbo in sicer preko agancije. Ni pa mi jasno kako se lahko cene tako razlikujejo: na Kompasu so mi za pet nočitev zračunali krepko čez 1000€, v Sončku nekaj čez 900€ (brez zagotovila, da bo soba z balkonom), v M Holidaysu pa 740€, za kar sem se tudi odločila.
To glede otrok v hotelu Medulin pa ne vem. Na spletu sem prebrala, da ne sprejema otrok, potem pa vidim po televiziji v hotelu na info kanalu predstavitev hotela in piše:”velike družinske sobe”. Res mi ni jasno!!!
Sem redni obiskovalec Medulina oz. mamo svojo hišo tam.
Vidim gospodična Masiika je bila zadovoljna z Park plaza Belvedere…
Medulin je idealen za vse starosti… tako kot čez dan tako kod čez noč…
15 in več gostiln
30 in več Barov po celem mestu kakor tudi ob plaži in so zmeraj neki party-ji
5 nočnih Klubov eden je na odprtem več kot 2000 m2
2 Luna parka, eden za odrastle eden za najmanjše.
2 kampa
veliko je sprehajališča. zgodovinskih znamenitosti, trgovin, tržnica itd…
In usako leto je kaj novega !!!
Tako na kratko… L.P.
Forum je zaprt za komentiranje.